Gaston Luna Pråper
Accessoires

Backpack from Gaston Luga

Backpack from
Gaston Luga

Heb je weleens iemand horen zeggen dat die te veel tassen heeft? I guess not. Dus toen Gaston Luga mij benaderde of ik een samenwerking met ze aan wilde gaan, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik ben gelijk een kijkje gaan nemen op hun website en heb een beauty gescoord! Ben jij benieuwd welke tas ik uitgekozen heb? Let’s continue…

Gaston Luga is een tassenmerk uit Scandinavië en ik heb deze tassen al best vaak voorbij zien komen in mijn tijdlijn. Persoonlijk houd ik van basic modellen, maar dan wel wat stoerder. We’ve got a match: de Pråper. De Pråper is een basic rugzak met een stoere uitstraling en tja door de zwarte kleur past het bij iedere outfit. Handig, als je ’s ochtends niet zoveel zin hebt om na te denken of je tas matcht met je look.

Black is my happy color. Yup, dat is echt mijn motto. Ik vind zwart een tijdloze kleur en vooral bij een product als een tas kijk daar altijd naar. Ik heb gemerkt dat er genoeg in deze tas kan! Veel ruimte vind ik wel een must bij een rugzak. Verder heeft de rugzak geen ritssluiting, maar hij is af te sluiten met een koord en daaroverheen kun je hem afsluiten met twee haken aan de voorzijde. Achterin heeft hij ook nog een handig vakje waar precies je paspoort in past, handy for traveling. 

Voor de meeste mensen zal dit formaat de perfecte schooltas zijn, helaas is mijn laptop (17 inch) hier net iets te groot voor. Mocht jij een laptop van 15 inch of kleiner hebben dan past dit wel! Verder ben ik nog helemaal aan het wennen aan een rugzak, waarom heb ik nooit eerder ingezien hoe chil dit is? Stylish & comfort, well that’s a fine combo to me. 

Een ander pluspuntje aan deze tas is dat hij gemaakt is van vegan leer, maar hij ziet eruit alsof die gemaakt is van echt leer! Ik vind het tof om te zien dat steeds meer bedrijven waarde hechten aan een duurzame productie. Gaston Luna geeft ook aan dat ze veel bezig zijn met het welzijn van dieren en hier hun steentje in bij willen dragen door vegan leer te gebruiken. Zo tof!

De prijs van deze tas is €149,-, maar ik heb een leuke kortingscode voor jullie! Met de code ”beyondbons” krijg je namelijk 15% korting op je aankoop! Ben je ook al fan? Take a look at Gaston Luga, om alle rugzakken te bekijken.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe tas en ik denk dat ik hem voornamelijk ga gebruiken als ik ga reizen. Het lijkt me ideaal om deze rugzak mee te nemen als ik een dagje ga shooten of als ik op vakantie ga.

Welke rugzak vind jij het mooiste? Of heb jij al een rugzak van Gaston Luga? Let me know!

Liefs Eline

 

[Dit artikel is in samenwerking met Gaston Luga]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.