Make-up

NARS Erdem Eyeshadow Palette

NARS Erdem
Eyeshadow Palette

Oh my god, it´s time! Eindelijk heb ik dan mijn very first NARS oogschaduw pallete. Ik had een pakketje ontvangen met daarin allemaal goodies van the queen Anna Nooshin, waaronder dit palette. Toen ik het pakketje opende en dit palette zag sprong ik letterlijk overeind van blijdschap. Ik was zo enthousiast om dit te gaan testen, vooral omdat NARS een merk is wat voorheen niet makkelijk verkrijgbaar was in Nederland. Ik kon niet wachten om dit palette uit te gaan proberen, so let´s have a look!

De verpakking van het palette alleen al, so gorgeous. In het doosje zat nog een extra kartonnen beschermlaag met daarin het palette, erg goed verpakt dus! Het palette zelf voelt ook erg stevig aan en bevat een spiegel, dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt. Het formaat is klein en compact, dus ook ideaal om mee te nemen voor een touch up. Het palette bestaat uit zes verschillende kleuren, waarvan vier neutrale tinten, een blauwe tint en een bordeaux rode kleur. De namen van het palette zijn als volgt:

– Mythios: shimmering ivory
– Thistle: metallic mink
– Flourish: shimmering steel blue
– Belladonna: matte soft brown
– Daydream: shimmering copper
– Holly Hock: satin mulberry

Als ik de kleuren swatch op mijn arm zie je gelijk dat er aardig wat pigment aanwezig is, dit had ik ook niet anders verwacht van NARS. Het viel me op dat op Belladonna en Holly Hock na alle kleuren veel glitters bevatten, wat ik op het eerste oog niet doorhad (good to know). Ook om de swatches heen had ik behoorlijk wat glitters op mijn arm, dit is wel iets om rekening mee te houden als je aan de slag gaat met een look. Wat me ook opviel is dat de bordeaux rode kleur veel pigment bevat, maar wel een beetje bruinig oogt. Ik denk dat je deze kleur prima zou kunnen verwerken in een oog look en dat die minder heftig is dan dat die er in eerste instantie uitziet.

De blauwe kleur trekt mij het minste uit dit palette, dat is simpelweg niet mijn kleur. Ik denk dat ik deze ook niet vaak ga gebruiken, de andere kleuren trekken mij wel enorm. Ik ben altijd in voor een nude eye look en door die bordeaux rode kleur kan ik toch een beetje hiermee spelen!

Het Erdem pallete is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor €39,-, wat ik best prijzig vind. Zo heb ik paletten van Urban Decay met vergelijkbare kwaliteit waarbij ik €55,- heb betaald voor 12 kleuren, in dit palette zitten er echter maar 6. Wel is de kwaliteit van het palette erg goed en zijn de kleuren erg mooi, dus mocht je het geld ervoor over hebben dan is het zeker een mooi palette om in je collectie te hebben!

Over het algemeen ben ik erg blij met mijn allereerste NARS item. Het is een mooi en stevig palette van goede kwaliteit. De glitters is iets waar ik even aan moet wennen, maar het is wel leuk om een party look mee te maken! Als je niet bereid bent om dit bedrag uit te geven aan een oogschaduw palette dan snap ik dat helemaal, er zijn ook nog ontzettend veel budget opties. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij mijn review over dit MUA Burning Embers palette.

Hebben jullie een product van NARS in je make-up stash? En wat vind jij van dit oogschaduw palette?

Liefs Eline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.