Make-up

Urban Decay NAKED Cherry

Urban Decay
NAKED Cherry

Oh guys, wat ben ik enthousiast over mijn laatste aankoop… het Urban Decay NAKED Cherry oogschaduw palette! Tijdens Black Friday ben ik toch maar eventjes de stad in gegaan op koopjes jacht. Vaak is het zo dat ik niet kan slagen tijdens sale of zulke dagen en zo had ik ook dit keer niet veel geshopt. Echter kwam ik er in de stad achter dat er bij de ICI Paris XL 25% korting was op alles (géén uitzonderingen). HOLYlet’s go inside! Al snel viel mijn oog op de Urban Decay corner. Ik wist dat het NAKED Cherry pallete sinds kort uit was, dus ik wilde hem graag in het echt bewonderen. Een tijdje terug heeft mijn privé MUA a.k.a. Roos me opgemaakt met roze tinten en ik was me er nooit van bewust hoe mooi dit stond bij mijn kleur ogen. Dus ik heb niet heel lang staan twijfelen voordat ik met het palette naar de kassa liep. Ben je benieuwd naar de kwaliteit en de kleuren van dit palette? Let’s go!

Zoals jullie weten ben ik enorm fan van het Urban Decay NAKED Heat palette. Doordat dit palette ook van de NAKED collectie was, twijfelde ik geen moment aan de kwaliteit. Qua pigmentatie vind ik ze zeker vergelijkbaar. De kleuren zijn fijn te blenden en goed op te bouwen. Ze zijn wel wat poederig, maar als je ze goed aftikt of een beetje blaast voordat je de kwast op het ooglid aanbrengt zorgt dit niet voor problemen.

Qua verpakking lijkt het palette veel op mijn andere NAKED palette. Het is erg stevig, bevat een grote spiegel (great for traveling) en beschikt over een oogschaduw kwast. Ik heb me laten vertellen dat dit kwastje fijner is dan die van het NAKED Heat pallete en hier kan ik me zeker in vinden. Het kwastje is een stuk zachter en voelt daardoor heel prettig aan op het ooglid.

Het palette bestaat uit 12 kleuren. Dit zijn vooral roze/paarse tinten en nude tinten als basiskleuren. Er zitten vijf shimmers in het palette en de rest van de tinten hebben een matte finish. De kleuren zijn van achter naar voor: Hot Spot, Caution, Bang Bang, Feelz, Juicy, Turn On, Ambitious, Bing, Devilish, Young Love, Drunk Dial en Privacy (hoe leuk zijn alleen die namen al?).

Voorafgaand heb ik altijd een oogschaduw basis en een transitiekleur, dit was de kleur Caution van het pallete. Dit doe ik altijd zodat de rest van de tinten makkelijker blenden. Voor mijn oog look heb ik de mooie draagbare kleur Feelz gekozen voor in de crease, de shimmer Bang Bang op het gehele ooglid en devilish voor de buitenste ooghoek. Ik heb de oog look afgemaakt met een highlighter in de binnenste ooghoek what else’s new. Ik vind dat altijd het leukste van een oog look, dat geeft net een extra touch of glitter 🙂

Qua lippenstift ben ik voor een nude tint gegaan, dit omdat de kleuren in mijn look al behoorlijk aanwezig zijn. Dit doe ik eigenlijk altijd bij een heftige oog look, maar als je zegt I don’t wanna play it safe laat me dan vooral weten voor wat voor lip kleur jij zou gaan bij deze look!

Zoals ik al zei ben ik mezelf nu pas bewust wat deze kleuren voor mijn ogen doen. Ze komen erg mooi uit en roze is ook een kleur die bij veel looks past. Met het NAKED Heat palette heb ik altijd het idee dat ik meer rekening met mijn outfit moet houden qua kleuren. Deze tinten zijn wat makkelijker draagbaar wat dat betreft, pluspuntje!

Normaal gesproken kost het palette €55,05. Behoorlijk aan de prijs, maar je krijgt echt waar voor je geld. Ik had het geluk door Black Friday dat er dus 25% vanaf ging, toen was die nog €41,29! Dat scheelde echt een hoop en dat maakte de drempel om hem aan te schaffen ook een stuk lager.

Als je wil investeren in een goed oogschaduw palette zou ik zeker NAKED Cherry en NAKED Heat aanraden. De pigmentatie is mega goed en ze blenden erg mooi uit. TIP: vraag cadeaubonnen met de feestdagen, dan wordt het helemaal een leuk cadeautje voor jezelf.

Ik ben fan van deze paletten en ben benieuwd of er nog meer NAKED paletten zullen komen in de toekomst. Ben jij al fan? Let me know!

Liefs Eline

 

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.