Make-up

MUA Shake-up and Make-up Event

Makeup Academy
Shake-up and Make-up Event

EVENT TIME! Afgelopen vrijdag op 19 oktober was het Shake-up and Make-up event van Makeup Academy. Samen met mijn blog vriendinnetje Ellen van The Girl Next Door was ik aanwezig op dit event bij Ree7 in Amsterdam. Vandaag vertel ik jullie alles over onze fluffy milkshakes, mijn touch-up door de makeup artists en over de nieuwe collectie.

Het event vond dus plaats bij Ree7 in Amsterdam en oh my wat is deze locatie gorgeous! Het had echt iets magisch, het was een ontzettend knus en overal waar je keek stonden heerlijke gebakjes (so insta proof). We begonnen de dag met het maken van onze eigen fluffy milkshakes wat net zo lekker smaakt als dat het eruit ziet. Ook konden we al producten uit de nieuwe collectie van MUA testen en swatchen.

Daarna werd er een presentatie gegeven door meiden van MUA zelf. Zij waren speciaal voor dit event overgevlogen vanuit Londen om ons alles te vertellen over deze collectie. Ze waren mega aardig en hadden goede tips voor ons wat betreft makeup en wat het beste bij ons past. Oh en ik ben echt dol op dat Engelse accent, it sounds so fancy!

Vervolgens kregen we de mogelijkheid om ons op te laten maken door een echte make-up artist, met natuurlijk de nieuwe producten uit de MUA collectie. Ik werd opgemaakt door Mishel Bronx (make sure to check out his Instagram). Hij wist binnen no time mijn make-up om te toveren tot pure glam! Hij ging voor grijzige tinten en een subtiele smokey-eye waardoor mijn ogen nog lichter leken. Naast het feit dat hij ontzettend goed is in wat die doet had die ook nog goede tips voor zowel mijn make-up als mijn blog, got to love him. Houdt mijn Instagram in de gaten voor meer foto’s van deze gave look!

Aan het einde van het event kregen we nog een goodiebag mee naar huis vol met producten uit de nieuwe MUA collectie en oh my wat zijn we verwend! We kregen ontzettend veel toffe producten mee naar huis. Zo kreeg ik een oogschaduwpalette, een highlighter, een fixing spray, een make-up remover stick, een bronzer, een bronzer palette, een wenkbrauw palette, twee kwasten, een eyeliner en twee lipproducten mee I feel so blessed! Perfect om allemaal verschillende nieuwe looks mee te gaan maken, ik heb er nu al zin in! Ik ben het meest benieuwd naar de highlighter en het oogschaduw palette.

Na het event ben ik samen met Ellen nog Amsterdam in gegaan om wat foto’s te maken (bloggers be like). Wat is het toch een prachtige stad, met op iedere hoek wel een mooie foto spot! Ik krijg steeds meer zin om misschien volgend jaar wel mijn stage te gaan doen in Amsterdam, want stiekem heeft deze stad mijn hart een beetje gestolen.

Uitendelijk zijn we nog lekker een hapje gaan eten bij Loetje. Dit was overigens mijn eerste keer shame on me dat ik bij Loetje ben gaan eten, maar dit was zeker niet de laatste keer. Wat was dit mega lekker! Mocht je dol zijn op biefstuk like us dan zou ik hier zeker een keertje heen gaan!

Ik heb echt een top dag gehad samen met Ellen en de andere leuke meiden die aanwezig waren bij dit event. Ook wil ik natuurlijk Makeup Academy bedanken en Mooi The Agency voor het organiseren van de ontzettend leuke en gezellige middag!

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met al mijn nieuwe producten! Let’s create some looks. Ik ben zeker van plan om wat producten terug te laten komen op mijn blog, so stay tuned.

Wat is jouw favoriete product van MUA? En van welk product zou je graag een review willen zien op mijn blog? Let me know in the comments down bellow!

Liefs Eline

18 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.