Make-up

Catrice Liquid Camouflage Concealer

Catrice Liquid Camouflage
High Coverage Concealer

De holy grail onder de budget concealers, oftewel de Liquid Camouflage High Coverage Concealer van Catrice Cosmetics. Een concealer is echt een must in mijn make-up routine. Als ik één make-up product moest kiezen waar ik echt niet zonder kan, dan is dat concealer. Oneffenheden heb ik eigenlijk zelden, maar helaas heb ik veel last van donkere kringen onder mijn ogen. Weet deze concealer deze kringen goed te verbergen? Let’s find out!

De concealer heeft een reguliere spons applicator. Deze applicators vind ik persoonlijk het fijnste aanbrengen, het smeert makkelijk uit en je kunt snel plekjes aanstippen. Zoals ik al zij gebruik ik de concealer vooral voor onder mijn ogen en niet zo zeer om oneffenheden te verbergen. Nadat ik de concealer heb aangebracht blend ik deze gelijk met mijn BeautyBlender Pro en poeder ik hem af met een transparante poeder. Hierin wissel ik regelmatig af qua poeder, maar meestal een compact poeder van Catrice of Essence. Op deze manier blijft mijn concealer de hele dag op zijn plek zitten. Door het transparante poeder lock je als het ware het product.

Op de foto zie je een before en after shot. Ik gebruik de concealer in de kleur 010-Porcellain en zoals je ziet is er zeker een verschil. Voor een budget concealer is de dekking echt mega goed. Ik heb vaker andere budget concealers getest en dan had ik regelmatig het probleem dat mijn donkere kringen alsnog goed zichtbaar waren. Dat is bij deze concealer zeker niet het geval. The coverage is definetely there! Ik kan wel zeggen dat dit tot nu toe de fijnste concealer is die ik heb gebruikt voor mijn donkere kringen. Well that’s good news!

Als ik mijn concealer er aan het einde van de dag weer afhaal gaat ook dit erg gemakkelijk. Hiervoor gebruik ik altijd een make-up doekje of een watje met reinigingswater van Garnier.

De concealer is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,59 of andere lokale drogisterijen. Een goede deal, want je krijgt een enorm dekkende concealer voor een leuk prijsje! Ik doe meestal zo’n drie maanden met de concealer voordat ik een nieuwe koop en ben nu net aan mijn derde concealer begonnen. Je kunt dus wel zeggen: this one is a keeper!

Zijn jullie al bekend met de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer? Of wat is jouw favoriet? Let me know in a comment!

Liefs Eline

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.