Accessoires,  Clothes,  News

Grand Opening Luff Conceptstore

Grand Opening
Luff Conceptstore

16 september 2018, de opening van Luff Conceptstore. In deze Conceptstore vind je beauty, fashion en lifestyle onder een dak, love that. Het leuke aan deze zaak is dat mijn vriendinnetje Amy het samen met haar zus Jessie heeft opgezet. Twee zussen die beide hun passie kunnen combineren in een bedrijf, zo tof! Uiteraard was ik aanwezig bij de opening en heb ik een handje geholpen. Ben je benieuwd hoe Luff er van binnen uitziet en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan even verder!

Luff Conceptstore zit gevestigd op Steenstraat 104 in Boxmeer. Het concept is zoals ik al zei dus een combinatie van beauty, fashion en lifestyle. Jessie focust zich vooral op de fashion en lifestyle kant en Amy op de beauty business. Zo heeft ze in de zaak een eigen Nail & Brow Bar waar ze klanten voorziet van mooie gel nagellak en fleeky brows. Ik vind het zo’n leuk concept dat je een beauty behandeling kan krijgen en daarnaast ook gelijk lekker kan shoppen.

De kleding in Luff komt uit de fashion stad Parijs. Zowel jong als oud zou hier kunnen slagen. Naast kleding hebben ze ook leuke merken als The Giftlabel en 2 THE MOON ‘N BACK. Allemaal leuke hebbedingetjes en sieraden, die je uiteraard nooit genoeg kan hebben.

Bij de opening waren veel vrienden, familie en kennissen aanwezig. Na de emotionele speech van de zusjes werden de lintjes doorgeknipt en was Luff Conceptstore officieel geopend en wat zag het er mooi uit!

Naast het feit dat de zaak prachtig was ingericht waren er muziek, ballonnen en super lekkere gebakjes met lekkernijen van ZOET. Nijmegen. Speciaal ontworpen voor de opening van Luff, kijk hoe lekker dit eruit ziet! Neem zeker een kijkje op hun Instagram, want ook zij hebben onlangs hun deuren geopend. I know this shot will make you hungry. 

Samen met onze vriendinnengroep hadden we als cadeau een gevelbordje gemaakt met het logo van Luff zodat ze deze bij de deur buiten kunnen ophangen. Hier waren ze ook erg blij mee! Desondanks waren wij niet de enige die iets met het logo hadden gedaan, zo drinken ze zelfs uit hun eigen Luff mokken, cute!

Wat was het een geslaagde dag en uiteindelijk kon ik natuurlijk ook zelf niet de winkel met lege handen verlaten. Helemaal out of my comfort zone koos ik voor een jeans in jawel, panterprint! Ik vond hem zo tof en ben er mega blij mee. Daarnaast kocht ik nog een rode sweater, want ja dat is altijd goed en ik houd van rood.

Mocht je benieuwd zijn geworden naar Luff neem dan zeker een kijkje op hun Instagram– en Facebookpagina! Eens in de drie weken komen er weer nieuwe items binnen vanuit Parijs dus ik zou zeker eens een kijkje gaan nemen!

Wat is jouw favoriete conceptstore? En hebben jullie al een kijkje genomen bij Luff?

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.