Music

Justin Timberlake – Man Of The Woods Tour

Justin Timberlake
Man Of The Woods Tour
GelreDome 2018

A DREAM CAME TRUE. Justin Timberlake fan ben ik altijd al geweest, maar ik had hem helaas nog nooit live zien performen. Op vrijdag 24 augustus kwam daar eindelijk verandering in! Samen met een vriendin Eline (name twins, twinning is winning) waren we aanwezig bij het Man Of The Woods concert in het GelreDome in Arnhem. Ben je benieuwd hoe FREAKING gaaf dit concert was? Lees dan snel verder!

Zoals ik al zei ben ik mega fan van Justin en ik luister al vanaf jongs af aan zijn nummers. Want ja zeg nou zelf, hoe lekker is zijn muziek? You’ve got to love it. Daarom vond ik het ook super exciting om hem eindelijk live te gaan zien! Zijn tour kwam zowel in Amsterdam als in Arnhem, maar aangezien Arnhem dichterbij is en we hier het eerste met de kaartjes erdoorheen kwamen kozen we voor het GelreDome.

Mijn vriendin die overigens behoorlijk ziek was ging uiteindelijk toch mee in de rij zitten om vooraan te staan. What happend next? Er was geen rij. We kwamen aan en er zaten letterlijk 20 man te wachten. Dus nadat we wat gedronken hadden zijn we terug in de rij gegaan en uiteindelijk stonden we helemaal tegen de golden circle aan. Beter hadden we het niet voor elkaar kunnen krijgen!

Ken je dat moment dat je gewoon kriebels krijgt van enthousiasme? Well that was me. Ik was zo mega excited om Justin eindelijk live te zien. Toen we binnen kwamen viel ons gelijk op dat het podium anders was dan anders. Het liep namelijk helemaal door in de golden circle, waardoor Justin op sommige momenten echt een paar meter van ons af stond, oh my. Take a look at this video!

Naast dat we zijn nieuwe album compleet hadden bestudeert kwamen ook oudere topnummers voorbij zoals “Lovestoned” en “Mirrors“. Wat ik zo gaaf vind aan Justin als artiest is dat hij er echt een vette performance van maakt, met alles erop en eraan. Zo waren er allemaal live projectors, een licht show, er waren geweldige dansers en hij mixte die zijn eigen nummers live!

Wat ik ook zo tof aan Justin vind is dat hij zo real is en echt een goede vibe heeft met iedereen om zich heen. Gedurende het concert was er in het midden van het podium een kampvuur waar hij met zijn crew bij ging zitten. Hij stelde iedereen voor en liet iedereen even zijn of haar moment pakken door zelf een stuk solo te zingen. Hoe gaaf is dat?

We hebben de hele avond staan dansen, want ja daar hadden we plek voor (gemaakt) en schaamteloos mee staan zingen met zijn tracks. Met als knallende afsluiten “Can’t stop the feeling” het hele publiek kwam los en begon mee te dansen met het welbekende dansje van dit nummer.

Ik kan met zekerheid zeggen dat dit het vetste concert was waar ik ooit ben geweest. Alles klopte en was tot in elk klein detail uitgedacht. Ik zou zeker weten nog een keer gaan bij zijn volgende tour! Is het overdreven als ik zeg dat dit de mooiste dag uit mijn leven was? Vast wel, maar ik kan me op dit moment geen andere dag bedenken wanneer ik zoiets tofs heb meegemaakt!

Wie er nu nog op mijn lijstje staat is: Bruno Mars! Wie staat er nog op jouw lijstje om een keer live te zien peformen? Let me know!

Liefs Eline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.