Make-up

Minerale Make-up by Mineralissima

Minerale Make-up
by Mineralissima

Afgelopen week ontving ik een extremely pretty PR pakketje van Stephanie Ocampo Cuervo (@stephanieocampocuervo) namens het cosmetica merk Mineralissima. Een natuurlijk cosmetica merk wat zonder chemische ingrediënten werkt. Minerale make-up, dit had ik nog niet eerder geprobeerd. Dus voordat ik begon met het testen van de producten startte ik met wat research!

Minerale make-up  bevat enkel pure, verbrijzelde mineralen en is dan ook 100% natuurlijk. Dit betekent dat de producten milieuvriendelijk en veilig zijn om te gebruiken. Ik ben erg benieuwd naar de producten en natuurlijk om een look er mee te maken. Let’s go check it out…

What’s inside? 
Wat vind ik het toch leuk om nieuwe producten te gaan testen! Toen ik het pakketje opende zag ik al deze leuke goodies. Een wenkbrauw kwastje, een wenkbrauw poeder, een wenkbrauwpotlood, een lipliner en een lipgloss. De verpakkingen zien er strak en modern uit, exactly how I like it. Ik had gelijk zin om ermee aan de slag te gaan!

Brow contact before eye contact
Mijn wenkbrauwen zijn echt mijn favoriete onderdeel van mijn make-up routine. Ik laat mijn wenkbrauwen altijd doen bij Luff Conceptstore (@luffconceptstore) in Boxmeer, maar daarnaast vul ik ze wel altijd nog in met een wenkbrauwpoeder.

Het poeder dat ik van Mineralissima heb ontvangen is een geperste minerale poeder in de kleur light-medium en daarnaast ook nog een wenkbrauwpotlood in de kleur EB11. Potloden vind ik overall lastig in gebruik, omdat ik snel vind dat je daar harde lijnen mee creëert. Het potlood was erg zacht en bracht makkelijk aan, alleen gaat mijn voorkeur toch uit naar een poeder substantie voor mijn brows. In eerste instantie was ik bang dat het poeder te licht zou zijn, maar dit was uiteindelijk niet het geval. De kleur is makkelijk op te bouwen en heeft een goede dekking, dus je kunt hem zo donker maken als je zelf wilt.

Het wenkbrauwkwastje vind ik ook top! Het is een schuin afgesneden kwastje en erg stevig, waardoor ik heel precies mijn wenkbrauwen kon invullen. Als ik kijk naar het uiteindelijke resultaat ben ik er zeker tevreden over. The brows are looking good!

Gloss it up
Een lipgloss draag ik eigenlijk nooit, maar ik zag dit kleurtje en ik dacht gelijk: “Die moet ik proberen!” De lipgloss is in de kleur “Hot” en de lipliner is in de kleur L22. Deze twee zijn echt een perfect match! Ik omlijn mijn lippen licht met de lipliner, maar kleur ze niet in. Ik vul ze volledig in met de lipgloss. Ik was zo verrast door het resultaat, mijn lippen zagen er door de liner en de gloss een stuk voller uit. Daarnaast vond ik de kleur echt gorgeous. 

I want it all
In case you got excited, hieronder heb ik een overzicht van de prijzen van deze vegan producten:

  • Wenkbrauwpoeder: €13,50
  • Wenkbrauwkwast: €7,-
  • Wenkbrauwpotlood: €6,75
  • Lipliner: €9,-
  • Lipgloss: €11,50

Het wenkbrauwpoeder is mijn grote favoriet van dit pakketje en die ga ik zeker nog veel vaker gebruiken. Ben jij nou ook benieuwd geworden naar de producten van Mineralissima? Neem dan een kijkje op hun website: www.mineralissima.nl of hun Instagram pagina @mineralissima.

Heb jij weleens minerale make-up geprobeerd? En was jij al bekend met Mineralissima? Leave a comment!

Liefs Eline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.