Make-up

Catrice Prime & Fine Contour Palette

Catrice Prime and Fine
Professional Contour Palette

NEW BUDGET HERO ALERT! Wat is er nou leuker dan een nieuwe budget topper te ontdekken? In dit geval is het geen gloednieuwe ontdekking, maar stiekem al jaren een favoriet van me. Vandaag ga ik het met jullie hebben over het Prime and Fine Professional Contour Palette van Catrice Cosmetics. Ben jij benieuwd naar dit product? Continue reading… 

Het palette is verkrijgbaar in de kleuren “Ashy Radiance – 010” en “Warm Harmony – 020”. In dit artikel ga ik het hebben over de kleur 010, want deze past het beste bij mijn lichte huid. Het palette bestaat uit een highlighter en een contour kleur. De highlighter is een koele kleur, vrij subtiel en makkelijk op te bouwen. De contour is ook koel en daardoor geschikt voor mijn huidskleur. Vaak is een contour kleur voor mij te oranje. Mocht je juist een warmere contour kleur willen dan kun je voor de kleur 020 gaan.

Ik vind deze contour kit stevig, handig en compact. Het doosje is gemaakt van plastic en het is makkelijk aflsuitbaar. Handig om in je tas te gooien voor onderweg om later nog even je make-up bij te werken of om bijvoorbeeld mee te nemen op reis.

Ik breng mijn contour altijd aan met twee verschillende kwasten. Eerst gebruik ik een contour brush van Real Techniques om de contour aan te zetten en vervolgens gebruik ik een fluffy brush van Miomare om de contour te blenden. Persoonlijk houd ik altijd meer van een natuurlijk resultaat, dan van harde lijnen. Vandaar dat ik altijd de tijd neem om mijn contour goed te blenden, maar dit is uiteraard een persoonlijke voorkeur.

 

Op de foto zie je het resultaat van de contour en de highlighter. De highlighter is zoals je ziet dus erg subtiel, maar dat vind ik voor dagelijks prima! De contour doet zeker zijn werk en vooral

bij de kaaklijn vind ik het erg goed uitzien. Wel moet je goed je best doen om de kleur te blenden, maar als dit eenmaal gedaan is vind ik het resultaat erg mooi!

Beide poeders voelen erg zacht aan, maar de highlighter is wel een beetje aan de korrelige kant. Verder vind ik de poeders fijn in gebruik en zeker als je wilt beginnen met contouren en highligten zou ik dit palette zeker een kans geven!

Het contour palette is verkrijgbaar voor €4,59 bij de Kruidvat en Trekpleister. Een prima prijs voor wat je krijgt! Ik zou dit palette zeker aanraden als je het leuk vindt om een beetje te gaan oefenen en te spelen met contouren en highlighten. Ik test dit product al zeker een halfjaar en ben er erg enthousiast over!

Make a choice: highlight or contour? Leave your fav in a comment!

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.