Make-up

L´Oréal Paradise Mascara

L´Oréal Paris
Paradise Extatic Mascara

Als beautyblogger volg ik ook andere blogs waar ik al heel veel goede verhalen had gelezen over een mascara van L´Oréal, namelijk de “Paradise Extatic” mascara! Toen deze mascara gelanceerd werd stond heel Instagram en Youtube vol met reviews en werd er vaak gesproken over de beste mascara ooit, well let’s find out! In de goodiebag van het TGND sleepover event zat deze mascara, dus kon ik hem eindelijk gaan testen en reviewen, YAY! Ben jij benieuwd of dit de beste mascara ooit is? Lees dan verder!

paradise.jpg
Take me to PARADISE
Look at this mascara, so PRETTY! De rosé gouden verpakking vind ik heel erg mooi en zoals we van L’Oréal gewend zijn erg chique. Het zit in een kartonnen verpakking met daarop alle informatie die je nodig hebt over de mascara, handig!

30698423_1899926646749454_555662502021562368_n

Het borsteltje is groter dan wat ik gewend ben, dus dat was even wennen. Wat mij ook opviel, in tegenstelling tot mijn andere mascara’s is dat deze mascara een borstel haartjes heeft. Dit vind ik erg prettig aanvoelen bij de wimpers en je bereikt veel wimpers tegelijkertijd.

Ik breng mijn mascara altijd aan vanaf de haarwortel in een zigzaggende beweging naar boven. Dit herhaal ik tot ik tevreden ben en alles goed is gesepareerd. Tot slot gebruik ik het puntje van de borstel voor de binnenste en buitenste wimpers, hier kom ik anders niet goed bij. Dit geeft in mijn geval het natuurlijkste en het volste resultaat.

Let’s check the results
Op de foto’s hieronder zie je de resultaten van de mascara. WAUW, I am impressed. Wat zien mijn wimpers er goed en vooral lang uit! Op foto 1 draag ik geen mascara, op foto 2 een laagje en op foto 3 twee lagen van de Paradise mascara. Wat ik merkte bij het aanbrengen is dat ondanks dat de borstel zo groot is dat mijn wimpers erg mooi gesepareerd zijn, goed zwart zijn en zeker een stuk meer volume hebben.

Persoonlijk vind ik een laagje mascara meestal wel voldoende, omdat ik van een natuurlijk resultaat houd. Desondanks vind ik het tweede laagje er ook erg goed uitzien en ben ik zeker tevreden over het resultaat.  Het wordt totaal niet klonterig, wat ik vaak heb als ik een tweede laag aanbreng. Het enige nadeel aan deze mascara vind ik dat omdat de borstel zo groot is, je snel knoeit bij de onder wimpers en daar ook niet goed bij de hoekjes kunt komen.

Dus vind ik dit de beste mascara ooit? Nee dat niet. Vind ik hem fijn? Oh yes I love it! Zoals ik dus al aangaf zien mijn wimpers er erg mooi vol, zwart en gesepareerd uit. Alles wat een goede mascara hoort te doen. Persoonlijk vind ik de borstel dus iets te groot voor mijn onder wimpers, maar verder ben ik zeker te spreken over deze mascara!

Het verwijderen van mijn make-up doe ik altijd twee maal. Eerst met een make-up doekje en vervolgens met reinigingswater. Dit omdat er altijd nadat ik klaar ben met het doekje nog onzichtbaar vuil op mijn gezicht zit. Ik merk dat ik bij deze mascara wel dat ik hard mijn best moet doen om alles er goed af te krijgen.

De L’Oréal Paradise Extatic Mascara is verkrijgbaar voor €14,99 bij  de drogist en Bol.com (hier is die tijdelijk met 35% korting!). Vergeleken met mijn budget toppers is dit wat aan de dure kant, maar ik weet zeker dat ik nog heel veel plezier van deze mascara ga hebben en hem zelf weer opnieuw zou aanschaffen!

Wat is jouw favoriete mascara? En heb jij de L’Oréal Extatic Paradise Mascara al geprobeerd? 

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.