Make-up

L´Oréal True Match Foundation

L’Oréal Paris True Match
Super-Blendable Foundation

My very first foundation is a fact! Ja, je leest het goed. Ik heb vorige week mijn aller eerste foundation ooit gekocht. Normaal gesproken gebruik ik altijd alleen BB-cream met wat concealer, omdat ik het graag zo natuurlijk mogelijk wil houden. Toch besloot ik om het een keer te proberen en dit deed ik met de True Match foundation van L’Oréal Paris. Ben jij benieuwd wat ik van deze foundation vindt? Lees dan snel verder!

Zoals de naam al zegt is het een foundation die erg makkelijk zou moeten blenden en je zou hem niet moeten zien liggen op de huid, sounds good to me.  Wat ik ook erg goed vind is dat er 20 verschillende tinten verkrijgbaar zijn en je dus makkelijker een true match kunt vinden. Voor een drogist merk vind ik dat dit zeker een pluspunt!

Bij een Etos filiaal bij mij in de buurt ben ik bewust zonder BB-cream of iets op mijn gezicht de kleuren gaan testen, want ja ik wilde geen risico lopen dat ik de verkeerde kleur zou kopen. Na wat swatches op mijn kin en kaak kwam ik uit op de kleur: “1.D/1.W Golden Ivory”. Dit is een van de lichtste kleuren, surprise surprise. 

De flacon vind ik erg fijn. Hij voelt stevig aan, je kunt hem afsluiten en hij heeft een pompje. Het pompje vind ik erg fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je minder foundation verspilt, omdat je het goed kunt doseren. Wat me meteen opviel is dat de foundation vrij dun is qua structuur, daar moest ik even aan wennen vergeleken met mijn BB-cream.

Nadat ik mijn dagcrème had laten intrekken, pakte ik mijn BeautyBlender en begon ik met een dun laagje. Qua dekking vind ik de foundation erg goed en het is ook goed op te bouwen. Eigenlijk zag je na laag 1 al gelijk dat mijn huid er egaal uitzag, not bad at all! Bij zo’n goede dekking verwacht je dat je de foundation echt ziet zitten, maar dit was totaal niet het geval. Zo vroeg ik aan een paar vriendinnen of het opviel en ze hadden niet eens in de gaten dat ik foundation op had. Qua kleur had ik dus ook de perfecte match gevonden!

De foundation is verkrijgbaar voor €16,99 bij de Etos en Kruidvat. Voor een arme student zoals ik is dit bestel wel prijzig, mocht je dit ook hebben dan heb ik een goede tip! Regelmatig zijn alle make-up producten van L’Oréal Paris 1+1 gratis bij de Etos of Kruidvat. Zo heb ik samen met een vriendin van me ook een foundation voor haar gekocht, win win!

Persoonlijk ben ik dol op mijn BB-cream van Garnier, maar voor een feestje of een avondje stappen vind ik het toch wel fijn om iets meer dekking te hebben. Ik ben aangenaam verrast door dit product. Het is mijn perfecte kleur match, je voelt hem niet zitten en het geeft een goede dekking. Ik ga deze foundation dus zeker nog vaker gebruiken!

Gebruik jij altijd foundation? En zo ja, wat is jouw favoriet? 

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.