Hair

Milkshake Color Care

Milkshake Color Care
Shampoo & Conditioner

In december heb ik mijn haar make-over gehad bij de kapsalon Team Twee 33 in Nijmegen. Ik ben hier nog steeds mega blij mee en dit was ook het moment dat ik voor mezelf besloot om meer aandacht aan mijn haarverzorging te gaan besteden. Mocht je dit artikel hebben gemist, klik dan hier! In dit artikel vertel ik jullie over de shampoo en conditioner van Milkshake. Benieuwd? Lees dan snel verder!

28117617_1823021531106633_2067950191_n

Let’s be honest… in een kapsalon staan altijd prachtige producten, maar vergeleken met de drogist betaal je er soms drie keer zoveel voor. Hierdoor heb ik eigenlijk nooit producten van duurdere merken geprobeerd, simpelweg omdat ik het te duur vond. Tot ik dus besloot meer aandacht aan mijn haar te besteden en het een keer wilde proberen.

Milkshake Nederland
Voor wat achtergrond informatie over het merk Milkshake kreeg ik een brochure mee en zelf heb ik ook nog eventjes op internet gezocht naar wat meer informatie. Op de website stond het volgende bij de beschrijving van het merk:

”Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat. Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar. Maar dat is niet alles, we streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren. Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!”

Sounds good! Wat me meteen opvalt is dat ze heel duidelijk zeggen waar ze voor staan en dus ook zo met het milieu bezig zijn, zeker een pluspunt! Ik was na het lezen van deze informatie erg benieuwd of dit verschil ging maken in vergelijking met mijn normale routine.

Let’s put it to the test
Normaal gesproken gebruik ik dus gewoon goedkopere shampoos van de drogist, voor mijn lange en dikke haren heb ik altijd een grote hoeveelheid nodig wil mijn hele haar ”schoon” aanvoelen na het wassen. Wat mij geadviseerd werd bij Team Twee 33 is dat ik van dit product de hoeveelheid van 10 cent moest aanhouden en dat dit voldoende was voor mijn hele haar!? Well we will see about that…

Ik gaf het een kans en gebruikte inderdaad een kleine hoeveelheid van het product. Als ik het vergelijk met wat ik normaal gebruik was het denk ik 1/6e qua hoeveelheid. Tot mijn verbazing merkte ik dat ik hier inderdaad een heel groot oppervlak al mee kon bereiken. Ik moet zeggen ik denk dat ik de grote van 20 cent gebruik, maar dit in vergelijking met wat ik voorheen gebruikte is echt een mega verschil.

28053745_1823021837773269_2087407901_n

How about the results?
Ik test de shampoo en conditioner nu twee maanden, dit was een bewuste keuze zodat ik echt kon kijken of ik verschil zou gaan zien en ik kan je vertellen ik ben razend enthousiast. Ik heb nog nooit zoveel complimentjes gehad over mijn haren als in de afgelopen weken.

Naast het feit dat ik wat laagjes heb geknipt, verzorg ik het met deze shampoo en conditioner dus echt heel zorgvuldig en mijn haar ziet er heel gezond uit. Voorheen (zie het hair make-over artikel voor de before shots) had ik ontzettend droog en pluizend haar. Nu is dat bijna niet meer het geval, het straalt en voelt lekker stevig aan.

Final opinion
Dit is zo’n typisch voorbeeld van: als je eraan begint, ga je niet meer terug. In het begin had ik zoiets van eerst zien dan geloven, maar het resultaat is duidelijk zichtbaar en ik ben super blij met mijn haren.

Zowel de shampoo als de conditioner zijn €17,95 per stuk. Als ik ga vergelijken met een fles van de drogist die €4,- per stuk is, daar doe ik maximaal twee tot drie weken mee. Deze flessen gaan nu al twee maanden mee en zijn nog steeds niet op. Dus uiteindelijk scheelt het qua prijs bijna niets en met Milkshake verzorg je je haren veel intenser.

Ik ben zeker fan van de producten van Milkshake en achteraf heb ik spijt dat ik niet eerder ben begonnen met intense haarverzorging. Ik vind dat het resultaat er zeker mag zijn en ik zou het iedereen aanraden!

Wat is jouw haar routine? En heb jij de ultieme tip om je haar gezond te houden? Let me know! 

Liefs Eline

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.