Make-up

Urban Decay NAKED Heat

Urban Decay
NAKED Heat eyeshadow palette

Ken je dat heerlijke gevoel wanneer je een item van je wishlist te pakken hebt? Zo voelde ik mij vorige week, toen stond ik namelijk aan de kassa met mijn Urban Decay NAKED Heat palette. Een palette waar ik al heel lang van droom en nu eindelijk in mijn bezit heb. Ik heb zoveel zin om hiermee aan de slag te gaan, lees je mee?

27495835_1801648503243936_1097129151_n

Het Heat palette is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar en is het vierde palette in de NAKED reeks. Ik ben blij dat ik gewacht heb tot de vierde, want ik vind dit palette veruit de mooiste. Ik ben persoonlijk dol op deze warme rode/paarse tinten en ik vind dat ze mijn groen/blauwe ogen echt laten stralen.

The package
De verpakking vind ik erg classy, zoals we gewend zijn van Urban Decay. De verpakking heeft een 3D-print en maakt je gelijk nieuwsgierig naar wat erin zit. Het palette bestaat uit 12 verschillende kleuren, met daarin zowel matte als shimmery kleuren.

Ook bevat het palette een grote spiegel (love that) en een dubbelzijde eyeshadow brush. Bij budget paletten ben ik nooit zo’n fan van de brushes die je erbij krijgt, maar deze brush is echt mega fijn om je oogschaduw mee aan te brengen en te blenden!

De tinten lopen uiteen van neutrale tot diepe  kleuren. Je kunt gaan voor een dagelijkse look, maar ook voor een intense rode/paarse smokey eye. Dat maakt het palette erg veelzijdig en dit was naast de kleuren ook een reden dat ik hem graag wilde kopen.

What about the pigmentation?
Ik had al verschillende reviews gelezen over dit palette, dus ja mijn verwachtingen waren hoog. Urban Decay weet het voor elkaar te krijgen om mijn verwachtingen zelfs na al deze reviews nog te overtreffen! De pigmentatie is fantastisch en er is weinig sprake van fall out. De kleuren laten zich makkelijk blenden en echt iedere kleur is met elkaar te combineren in dit palette.

Zoals je op de foto’s kunt zien springen mijn blauw/groene ogen er echt uit met deze oogschaduw kleuren. Ik combineer dit keer de look met de matte lipstick ”Velvet Teddy” van MAC Cosmetics, zodat de aandacht vooral naar de ogen gaat. Ik heb toen ik klaar was met deze look nog wat fixing spray aangebracht en aan het einde van de dag zat mijn oogschaduw nog steeds top!

Conclusion
Het Urban Decay NAKED Heat pallete is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL voor €55,05. Dit is een van mijn eerste high-end producten, maar ik ben er heel erg blij mee.
Als je net als ik dol bent op deze tinten, een kwalitatief goed palette wilt en het geld ervoor over hebt dan zou ik het palette zeker aanraden! Mocht je dit echt te duur vinden dan zijn er ook goedkopere opties, zo zag ik bijvoorbeeld bij NYX het Ultimate Shadow Palette bij Douglas voor €18,95 met ook prachtige, soortgelijke kleuren. Ik weet niet of de pigmentatie en kwaliteit daarvan ook goed is, maar qua kleuren is dat zeker een goede budget optie!

Mijn conclusie: de pigmentatie is goed, de kwaliteit is goed, het blijft lang zitten en laat zich makkelijk blenden. Ik ben super blij met mijn nieuwste aanwinst en ben ervan overtuigd dat ik hier nog heel veel plezier van ga hebben!

Wat is jullie favoriete oogschaduw palette? En wat staat er nog op jouw wishlist? Let me know in the comments!

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.