Make-up

Soft & Gentle by MAC Cosmetics

Soft & Gentle Minerzalize
Skinfinish Highlighter
by MAC Cosmetics

”If you can’t see my highlighter from space, I should add some more

Iedereen wilt tegenwoordig the perfect glow. Je kunt hiervoor verschillende producten gebruiken, maar highlighter is hierbij natuurlijk een must. Ik draag het niet in mijn dagelijkse make-up look, maar wel als ik bijvoorbeeld een feestje heb, op stap ga of als ik gewoon in de highlight mood ben, who knows the feeling?

Soft & Gentle is de bekendste highlighter van MAC Cosmetics en ik heb hem eindelijk aangeschaft. Het duurde even voordat ik hem had gekocht, omdat ik hem toch wel aan de dure kant vind. Maar je weet hoe die dingen gaan, je loopt weer een MAC store in, je gaat hem voor de tiende keer swatchen en uiteindelijk loop je met een tasje naar buiten … story of my life

The package
De verpakking is zoals we van MAC gewend zijn, erg classy. Je ziet dat de verpakking van goede kwaliteit is en hij voelt erg stevig aan. Ook vind ik het fijn dat je aan de verpakking al de kleur van het product kunt zien, dit mis ik altijd bij de lipsticks van MAC. De highlighter heeft een inhoud van 10 gram, dus daar kun je echt eindeloos lang mee doen!

Swatch and play
De kleur is moeilijk vast te leggen op camera, maar het is een echte warme champagne-gouden kleur. Ik ben echt verliefd op deze highlighter! Dit is denk ik ook wel een tint die bij veel verschillende huidtypen mooi zal staan. Ik gebruik de highlighter op mijn jukbeenderen, in mijn binnenste ooghoek met een eye-look, op mijn wenkbrauw bot en een klein beetje boven mijn lip.

Ik vind het resultaat erg mooi en wat ik fijn vind aan dit product is dat je het heel makkelijk op kunt bouwen. Als je de ene keer voor een subtiele highlighter wilt gaan breng je gewoon een laagje aan, maar als je als discobal door het leven wilt dan breng je gewoon vier lagen aan and you’re glowing like never before.

Conclusion 
Soft & Genlte is verkrijgbaar voor €31,50 bij de MAC Store of de Douglas. Ik vond dit persoonlijk wel een uitgave, maar ik moet zeggen ik heb er geen moment spijt van heb gehad. Het is een prachtige highlighter die je eenvoudig op kunt bouwen en het product heeft een grote inhoud waar je super lang mee kunt doen. Ik ben er super blij mee!

Safe your money
Wat ik als tip kan meegeven is: houdt de social media van Douglas in de gaten! Eens in de zoveel tijd hebben ze een weekend waarbij je 20% korting krijgt op de gehele MAC collectie. Dan is de highlighter nog maar €25,20, dus zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden.

I’m loving the GLOW! Wat vinden jullie van deze highlighter? En wat is jullie favoriet?

Liefs Eline

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.