Hair

HAIR MAKE-OVER @ Team Twee 33

HAIR MAKE-OVER
@ Team Twee 33

15 december 2017. Dit was voor mij de allereerste keer in mijn leven dat ik mijn haren heb laten doen in een kapsalon. Wait,  what? Yes, je leest het goed! Al sinds mijn geboorte laat ik mijn haren knippen door mijn vertrouwde thuiskapster. Toch besloot ik een uitstapje te maken naar Team Twee 33, om toch een keer te kijken hoe het nou is om mijn haren te laten doen in een echte kapsalon.

Ik vind mijn haren erg belangrijk en daarom ga ik niet snel uit mijn comfort zone. Ik vond het dan ook erg spannend! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn hair make-over, of ik het nog een keer zou doen en natuurlijk of ik blij ben met het eindresultaat. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

logo

Nervous and excited
Ondanks de gezonde spanning had ik ook wel zin om een keer te ervaren hoe het zou zijn om een echte behandeling te krijgen. Bij binnenkomst werd ik meteen warm ontvangen met een kopje thee en gingen we samen bespreken wat ik precies met mijn haar wilde gaan doen. To be honest, ik had geen idee wat ik met mijn haren aanmoest. Dus ik heb me laten adviseren door het team en al snel kwamen we tot een besluit.

Let’s go…
WARNING: De before foto kan als schokkend worden ervaren, bekijk op eigen risico.

De eerste stap was een chocoladebruine kleurspoeling van Milkshake. Deze spoeling moest ongeveer 20 minuten intrekken voordat we verder konden. Vervolgens werd het haar gewassen en werd er een verzorgend haarmasker aangebracht. Dit was om het haar een boost te geven en het zorgt ook voor een gezonde glans.

Bij alleen al de gedachte dat mijn haar ooit zou glanzen moest ik al lachen. Ik heb van nature erg droog haar (as you can see). Ik heb hier al veel dingen mee geprobeerd, maar het blijft altijd erg droog. Nadat het haarmasker was uitgespoeld moest er een flink stuk afgeknipt worden, stay calm. We besloten om wat laagjes in mijn haar te knippen, om wat meer volume te creëren. after met logo

The final look
Na de knipbeurt werd mijn haar verzorgd met een leave-in conditioner, vervolgens werd het droog geföhnd en tot slot werd het nog in model gebracht. Toen ik aan het einde in de spiegel keek was in echt in shock. Mijn haren glansde enorm en ik had een prachtige party look!

De kleur is echt een stuk donkerder dan dat die was, maar ik vind dat met deze kleur mijn ogen erg mooi uitkomen en ik ben blij dat mijn haar weer in één kleur is.

De laagjes vond ik to be honest het spannendst, maar nu ben ik er erg blij mee! Het zorgt inderdaad voor veel meer volume en ik kan er veel meer kanten mee op.

Die ultieme kapsalon ervaring, daar kan ik inmiddels over meepraten! Het is echt even een verwenmomentje voor jezelf. Ondanks dat ik het dus allemaal best spannend vond, ben ik erg blij met het eindresultaat. Qua service vind ik Team Twee 33 echt top! Naast het feit dat ik echt heb genoten van de behandeling. vond ik het ook fijn dat ze met me mee denken qua mogelijkheden.

Wat vinden jullie van deze look? En gaan jullie altijd naar een kapsalon of hebben jullie een thuiskapper? Let me know!

Liefs Eline

 

 

 

 

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.