Make-up

Colourbox Lipstick Oriflame

Colourbox Lipstick
Confetti Collection by Oriflame

”You can never have enough lipstick” dit is als beauty blogger toch wel een beetje mijn levensmotto geworden. Een tijdje terug heb ik een leuk pakketje ontvangen van Oriflame and guess what? Hierin zat ook een lipstick uit de Confetti Collection! Vandaag vertel ik jullie meer over het pigment, de formule en de geur van deze Colourbox lipstick.

25635219_1749341855141268_1013794091_o

Let’s pop the CONFETTI
De verpakking van de lipstick vind ik al mega leuk, let’s pop the confetti! Zoals de naam van de collectie natuurlijk al zegt is de verpakking erg feestelijk. Verder vind ik de vorm vergelijkbaar met een Labello, makkelijk om in je tas te gooien and it looks cute!

De kleur van de lipstick is ”Soft Burgundy” een diep paarse kleur, erg draagbaar en perfect voor de winter. Ik ben altijd al fan geweest van mauve/paarse kleuren, dus van deze kleur werd ik gelijk enthousiast! Laten we meteen doorgaan naar de swatch…

Swatch and smell
Zoals je op de swatch kunt zien is er zeker pigment aanwezig. Door de romige formule is het product makkelijk aan te brengen en met een extra laagje komt de kleur nog mooier uit. Met lipsticks zit ik vaak met de struggle dat ze erg uitdrogend aanvoelen op de lippen, maar dat is bij deze lipstick niet het geval! Sterker nog de lipstick voelt een beetje als een lippen balsem, erg prettig dus!

Als je bekend bent met Oriflame producten dan begrijp je wat ik bedoel als ik zeg dat het product de officiële Oriflame geur heeft! Dat is echt een van de redenen waarom ik zo dol ben op dit merk. Ik vind dat deze producten altijd ontzettend lekker ruiken en ook deze lipstick heeft die hele lekkere frisse geur.

Conclusion
De colourbox lipstick is nu op de website van Oriflame verkrijgbaar voor €3,99 i.p.v. €8,-. Dus mocht je nog last-minute opzoek zijn naar een klein kerstcadeautje of heb je zin om jezelf eens een keer een cadeautje te geven, wees er dan snel bij!

Ik ben zeker enthousiast over deze lipstick, al zou ik hem liever een lippen balsem met een leuk kleurtje noemen. Hij zit standaard in mijn tas en valt door de leuke verpakking lekker op. Ik vind de formule erg prettig aanvoelen en de kleur is echt mijn ding. I love it!

Wat vinden jullie van deze lipstick? En zijn jullie al bekend met de producten van Oriflame? 

Liefs Eline

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.