Skin care

The Ritual of Anahata Bath Oil

The Ritual of Anahata
Bath Oil by Rituals

Winter collecties, als ik dat alleen al hoor word ik er blij van. Ik ben zoals jullie weten dol op de zomer, maar ik vind de winter altijd wel erg gezellig. De avondjes knus op de bank een filmpje kijken, warme chocolade melk of een lekker kopje thee dat vind ik toch wel echt genieten.

Zelf moet ik er ook aan toegeven, ik maak eigenlijk te weinig tijd vrij om soms even lekker te ontspannen. Als ik dan even de tijd heb vind ik het heerlijk om een lekker warm bad te nemen. In dit artikel vertel ik jullie over deze badolie van Rituals. Wil je meer weten over deze badolie en de collectie? Continue reading…

 

De nieuwe limited edition winter collectie van Rituals ligt al in de winkels. De collectie heet: ”The Ritual of Anahata” en bevat de geuren van palissander en dennenhout. Pallisander is een tropische houtsoort met een heerlijke warme geur. Dennenhout heeft een positief effect op het humeur en wordt al eeuwen gebruikt in verschillende culturen. Ik vind het een zeer aangename geur, warm en kruidig. Winter proof!

Anahata
Waar staat deze lijn voor? Anahata is een chakra filosofie uit India, chakra betekent letterlijk cirkel wat je ook terug ziet in de verpakking. Het staat voor compassie en vriendelijkheid. Ook leggen ze de nadruk op het openen van je hart en je energie laten vrij stromen. Dit vind ik altijd erg leuk en uniek aan Rituals, ze delen echt de achterliggende gedachte van de collectie. Dit maakt iedere collectie uniek en bijzonder.

The package
Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen, it’s a weakness. Rituals weet daar ook bij deze limited collection weer goed mee te scoren. De verpakking is donkergroen met goud, wat er erg chique en daarnaast ook sfeervol uitziet. De olie zit in een flesje met een draaidop, wat ik persoonlijk altijd het fijnste vind.

23960723_1714604241948363_1900503042_oRituals magazine 
Ik had deze badolie gekocht bij de Rituals in Nijmegen. Ik was super leuk geholpen door Sophie en kreeg ook nog een magazine mee naar huis van Rituals. In dit magazine staat allemaal informatie over de nieuwe collectie, maar ook over andere producten met daarbij allemaal achtergrond informatie. Super leuk om eventjes door te lezen en natuurlijk interessant als je meer te weten wilt komen over het assortiment van Rituals.

The result
Fan van Rituals ben ik altijd al geweest, zo heb ik een aantal producten die ik al jaren lang gebruik en ook nog steeds blijf kopen. Van deze badolie ben ik ook zeker fan! Het is een hele rijke olie die je huid zijdezacht maakt, love it! Zoals ik al eerder zei ik vind het een perfecte wintergeur en het helpt je zeker om lekker te ontspannen.

Dus ben jij ook dol op kruidige wintergeuren? En vind jij ook dat je soms jezelf wel eens iets meer mag verwennen? Dan zou ik deze badolie zeker aanraden! 

Liefs Eline

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.