Make-up

Urban Decay Naked Basics

Urban Decay
Naked Basics

My first Urban Decay Eyeshadow palette is a fact! Bij de heropening van de ICI Paris XL in Nijmegen kregen de eerste 100 klanten bij aankoop van een Urban Decay product het Naked Basics palette gratis! Toen ik hier zelf niet bij kon zijn heb ik uiteraard hulptroepen ingeschakeld (Tim f you read this, you’re the best)  en met succes! Hij wist een palette voor mij te scoren en vandaag deel ik met jullie mijn ervaring over dit oogschaduwpalette.

23634522_1704606742948113_1809661416_n

Het palette bevat 6 oogschaduw kleuren, waarvan 5 matte tinten en 1 shimmer tint. Het formaat van het palette is klein, maar compact. Het past in vrijwel ieder make-up tasje, bevat een spiegel en voelt stevig aan, so far so good!

De kleuren zijn zoals de naam al zegt erg basic, maar daardoor gelijk heel draagbaar. Toen ik de kleuren ging swatchen zag ik gelijk dat de basic kleuren wat minder pigment hadden dan de donkere kleuren, maar dat maakt ze wel gelijk geschikt als transitiekleuren!

23667040_1704607232948064_1443425101_n

Ik vind de oogschaduws wat aan de poederige kant en daardoor wat droger aanvoelen. Daarom breng ik eerst altijd een goede laag oogschaduw basis aan voordat ik met dit palette aan de slag ga. Hierdoor voelt het minder droog en trekkerig aan op mijn oogleden. Wel vind ik dat alle kleuren ontzettend mooi en makkelijk te blenden zijn!

Met deze basis kleuren kun je natuurlijk niet super veel verschillende looks creëren, maar wel een look die altijd kan! Zelf ben ik dol op mooie neutrale tinten, omdat ik vind dat mijn blauw/groene ogen daar het mooiste in uitkomen. Daarnaast is het ook gewoon lekker makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een heftige lip kleur. Ik vind een palette met basic kleuren dan ook echt een musthave voor in ieders make-up stash!

Het palette is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €31,-. Het is natuurlijk een stuk duurder dan een basic palette van bijvoorbeeld Catrice of Essence, maar zelf merk ik dat ik toch vaker naar dit palette grijp dan naar mijn budget paletten. Ik vind het formaat ideaal, de kleuren heel draagbaar en ze passen bij iedere look!

Wat vind jij van dit oogschaduw palette? Of heb jij wel eens iets gekocht van Urban Decay? Let me know! 

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.