Music

Zara Larsson @ AFAS Live

Zara Larsson
@ AFAS Live

Op 31 oktober was het dan eindelijk zo ver, samen met mijn vriendin Tera zat ik in de trein richting Amsterdam voor het concert van ZARA LARSSON! De kaartjes hadden we al een hele tijd geleden gekocht, dus we waren super excited. 

Vandaag vertel ik jullie van alles over Zara en natuurlijk over het concert in Amsterdam! Ben jij benieuwd? Continue reading!

Back in the days
Zara Larsson is pas 19 jaar oud, maar ze is nu al niet meer weg te denken uit de top van de muziekindustrie. Ze is al vanaf jongs af aan bezig geweest met muziek. Op 10-jarige leeftijd won ze al een talenten jacht en vanaf dat moment is ze altijd doorgegaan met haar passie. Zo bracht ze op 15-jarige leeftijd haar debuutalbum ”Introducing” uit (wait, what?)!

In 2015 was Zara’s echte doorbraak met de hit single ”Lush Life”. Na deze hit is het hard gegaan met haar succes en in maart 2017 releasde ze haar album ”So Good” met singles als ”Don’t let me be yours” en ”Symphony”. Dit was ook de aanleiding voor haar tour.

Zo’n drie jaar geleden kwam ik Zara voor het eerste tegen op YouTube en sindsdien ben ik haar blijven volgen. Het is natuurlijk super leuk om te zien dat een artiest zichzelf zo ontwikkeld. Toen ik hoorde dat ze naar Nederland kwam aarzelde ik geen moment, ik moest hoe dan ook bij dit concert aanwezig zijn!

The concert
Vanaf het moment dat de kaartverkoop startte hadden we binnen vijf minuten onze kaartjes te pakken. De locatie van het concert was AFAS Live (voorheen HMH). Qua locatie is dat ideaal om te bereiken met het openbaar vervoer, zo kwamen wij met een rechtstreekse trein vanuit Nijmegen aan in de Bijlmer Arena.

Om 18:30 gingen de deuren open en toen wij om 19:00 binnen kwamen was er nog genoeg plek. We hadden snel een mooie spot gevonden in het midden van de zaal, oh yes! In het voorprogramma stond Juliander, hij is 19 jaar en komt ook uit Zweden. Hij zong wat van zijn eigen nummers en wat bekende pop muziek. Hij zorgde er in ieder geval voor dat het publiek al lekker los kwam!

23435645_1696065473802240_258208597_n

There she is! Eindelijk konden we Zara en haar muziek live memaken en wat zong ze goed. Het was nog beter dan wat ik had verwacht. Samen met haar band maakte ze er echt een knallend optreden van. Wat ik ook leuk vond is dat ze tussen haar muziek door soms even de tijd nam om iets te vertellen aan haar fans. Ze vertelde over hoe dankbaar ze is en dat je altijd in jezelf moet blijven geloven. Door haar verhalen heb ik nog meer waardering voor haar gekregen, ik vind haar als artiest en als persoon echt te gek!

Over AFAS Live ben ik ook heel enthousiast. Als je de locatie vergelijkt met de Amsterdam Arena of het Ziggo dome is het natuurlijk erg klein, maar juist daardoor hing er echt een leuke sfeer. Zelfs als je helemaal achteraan stond kon je Zara nog steeds goed zien en er was genoeg ruimte zodat iedereen ook lekker kon bewegen. Zara you killed this performance! 

Ik kan heel blij worden van concerten van mijn favoriete artiesten. Die ervaring om het live mee te maken vind ik echt te gek. Als je me vraagt wie staat er nog bovenaan jouw lijstje om te bezoeken? Justin Timberlake (duh), Beyoncé (second time) en Jason Derulo (I will see you in March!).

Zijn jullie weleens naar een concert geweest? Of welke artiest zouden jullie graag een keer live willen zien? Let me know!

 

Liefs Eline

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.