Make-up

Dutchess by Ofra X Nikkietutorials

Dutchess Liquid Lipstick
by Ofra X NikkeTutorials

Meet my new love : DUTCHESS! Vorige week kondigde Nikkie Tutorials op haar social media aan dat er een tweede ronde online kwam van haar samenwerking met Ofra Cosmetics genaamd : Glow, baby glow. De vorige collectie bestond uit een trio highlighter en drie liquid lipsticks. Bij deze collectie was dat precies andersom, de trio highlighter ”Everglow” is nu los van elkaar verkrijgbaar en er is dus een nieuwe liquid lipstick toegevoegd genaamd ”Dutchess”.

Toen ik deze post op haar Instagram voorbij zag komen moest ik deze liquid lipstick hebben. Via de Boozyshop kon ik de lipstick bestellen, dit ook nog eens met 30% korting door de code ”NIKKIE’ te gebruiken, deze code werkt nog steeds so hurry! Wat ik fijn vind aan de Boozyshop is dat je daar zelf kan kiezen wanneer en rondom welke tijd je product wordt bezorgd, zo voorkom je dat je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd!

Let’s swatch! Zoals je op de foto ziet is dit een mooie paarse mauve kleur. Ik vind de kleur bijzonder en zo’n kleurtje had ik ook nog niet in mijn stash (believe it or not). Toen ik de lipstick aan het swatchen was merkte ik al dat er enorm veel pigment vanaf kwam, daar worden we natuurlijk heel blij van!

Toen ik de liquid lipstick aanbracht was ik al verkocht. Wauw wat een mooi kleurtje. Het product verspreidt zich eenvoudig en egaal over de lippen. Ook voelt het totaal niet droog aan, wat ik vaak wel heb bij andere lip producten met een matte finish. Zodra de lipstick opdroogt merk ik wel dat hij nog wat plakkerig is en daardoor een klein beetje af kan geven.

ofra x nikkie 1

Over het algemeen vind ik de lipstick echt prachtig, naast de kleur ben ik sowieso enthousiast over Ofra geworden. Dit was namelijk mijn eerste liquid lipstick van dit cosmetica merk and I’m in love! Ik vind deze kleur zeker geschikt voor iedere dag, maar ook gaaf bij bijvoorbeeld een wat heftigere smokey-eye! Je kunt hem dragen zoals jij wilt.

Dutchess is voor ons als dutchies dus verkrijgbaar bij de Boozyshop voor €17,95 (met de code ”NIKKIE” slechts €12,56). Helaas is de kleur op dit moment uitverkocht en zijn alleen de highlighters nog verkrijgbaar, maar de voorraad zal binnenkort snel weer aangevuld worden, so don’t worry! Je kunt bij de Boozyshop de functie ”houd me op de hoogte” selecteren. Je krijgt dan een mailtje wanneer het product weer op voorraad is!

Ofra Cosmetics, 2017

Ik ben meer dan fan van Dutchess, ik denk dat we hier een nieuwe favoriet hebben! Ik ben echt dol op de kleur en vooral op de niet-uitdrogende formule. Ik ben zeker van plan om vaker dingen van Ofra Cosmetics te bestellen. De highlighters van de ”Glow baby glow” collection staan zeker nog op mijn wishlist. Nikkie THANK YOU!

Hebben jullie al een item van de Ofra X Nikkie Turtorials collection? Of welke staat op jullie wishlist? 

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.