Make-up

Stay Matte Lip Colours by Rimmel

Stay Matte Liquid Lip Colours
by Rimmel London

Matte liquid lipsticks blijven toch altijd wel mijn favorite. Het effect van matte lippen vind ik altijd mooi overkomen en het kan je look echt afmaken. Daarom was ik ook gelijk enthousiast toen ik dit pakketje ontving van Rimmel London. Hierin zaten twee liquid lip colours, een paarse kleur en en nude kleur. In dit artikel ga ik ze voor jullie reviewen en swatchen. Hoe is de pigmentatie? Blijven ze lang zitten? Drogen ze je lippen uit? Al deze vragen ga ik voor jullie beantwoorden, dus ben je benieuwd? Keep on reading!

Let’s start with the purple one! Dit is de kleur 810-plum this show. Als je me al langer volgt dan weet je dat paars echt mijn favoriete kleur is voor op mijn lippen. Ik vind dat door paarse lipstick mijn blauw/groene ogen meer opvallen en ik vind het mooi staan bij mijn donkere haar. Dus toen ik deze kleur uit het pakketje pakte was ik mega happy!

Het is een diep paarse kleur en hij is echt perfect voor het najaar! Zoals je op de swatches kunt zien is de pigmentatie er zeker, alleen oogt de paarse kleur wat vlekkerig. Anyway, we gaan kijken hoe die op de lippen staat!

21534267_1625193010889487_217580275_o21534655_1625193030889485_1733527846_o

Het product verspreid makkelijk over de lippen door de spons applicator. Waar je voor op moet passen met een donkere kleur, is dat je altijd secuur te werk moet gaan. Matte lip producten trekken over het algemeen snel in en dat maakt het lastiger om het later nog te corrigeren. Ook bij dit product was dat het geval. Het droogt vrij snel op, maar als het eenmaal is opgedroogd is vind ik het resultaat erg mooi! Het is een extreem matte finish, which I love. 

Dan hebben we de volgende kleur 720-MocaDit is echt een typisch nude kleurtje! In eerste instantie dacht ik dat deze niks voor mij zou zijn, but I was wrong! Het is een hele draagbare kleur en echt geschikt voor een every day look. Net zoals de paarse variant bevat dit product ook veel pigment.

21533772_1625193037556151_917432382_o21460265_1625193020889486_1353589886_o

Toen ik deze kleur voor het eerst op had kreeg ik die dag al meteen allemaal complimentjes, woohoo! Dat was voor mij een teken dat ik dus wèl nude kleuren kan dragen. Sinds dat moment ben ik fan geworden van deze tinten en heb ik er inmiddels al wat meer van aangeschaft (sorry not sorry).

De formule is vrijwel hetzelfde als bij de paarse variant. Wel moet ik vermelden dat ze je lippen wat kunnen uitdrogen. Mijn tip daarvoor is een lippen balsem. Voordat ik begin met mijn make-up breng ik eerst altijd een balsem aan om mijn lippen te verzorgen. Vervolgens ga ik de rest van mijn make-up doen zodat de balsem goed in kan trekken. Tot slot doe ik lippenstift op zodat mijn lippen gehydrateerd zijn, zo krijg je ook minder last van velletjes!

Bij beide kleuren vind ik de finish echt super mooi. And the best of all? Ze blijven super lang zitten! Ik heb ze inmiddels al een paar keer gedragen en ze zijn zeker weten long lasting. Wat je ook doet de lip colours blijven goed zitten. Ik neem ze toch voor de zekerheid vaak mee, maar ik merk dat ik eigenlijk nooit hoef bij te werken.

De liquid lip colours zijn verkrijgbaar voor €6,99 bij de Kruidvat. Ik zou dit er zeker voor betalen, omdat je een product koopt van goede kwaliteit. Ze blijven super lang zitten en bevatten veel pigment. Ik heb er twee nieuwe favorieten bij, YAY!

Zijn jullie al bekend met de liquid lip colours? Of hebben jullie een favoriet product van Rimmel London? Let me know!

Liefs Eline

 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.