Skin care

Botanische lijn van Garnier

Garnier Skin Active
Botanische lijn

Met de huidverzorgingsproducten van Garnier zijn de meeste van ons waarschijnlijk wel bekend. Helaas heb ik last van een gevoelige huid, dus het is altijd weer een zoektocht om geschikte producten te vinden. Garnier is een merk waar mijn huid altijd goed op reageert, dus toen ik een berichtje kreeg dat ik de nieuwste botanische lijn mocht testen was ik mega enthousiast!

Maar wat houdt deze lijn in? De botanische producten bevatten 96% aan plantaardige ingrediënten. Er zijn verschillende vier verschillende varianten van deze lijn. De producten zijn verrijkt met rozenwater, bloemenhoning, groene thee-extract of aloë vera. Daarnaast bevatten ze allemaal geen parabenen, siliconen en synthetische kleurstoffen. Hierdoor zijn de producten dus geschikt voor de gevoelige huid, let’s check it out!

20623862_1584248094983979_1687139113_n

Het pakketje wat ik van Garnier had ontvangen bestond uit een reinigingsmelk, een balsem en een dagcrème. Deze roze variant producten bevat rozenwater, wat een verzachtend en hydraterend effect zou moeten hebben op de huid. Ik was zo enthousiast dat ik gelijk begon met testen! Inmiddels gebruik ik de producten al twee weken en in dit artikel ga ik jullie er alles over vertellen!

20623411_1584248104983978_49568610_o
3 in 1 balsem – €8,99

Let’s start with my fav! De 3 in 1 balsem is zeker weten mijn favoriete product van de drie. Je kunt het product namelijk gebruiken als dagcrème, nachtcrème en als masker. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een fijne nachtcrème dus hij kwam als geroepen! Als je last hebt van een droge huid is deze balsem ideaal. Ik reinig s’avonds mijn gezicht altijd met een reinigingsdoekje en daarna nog met micellair water. Op een gereinigd gezicht breng ik dan de balsem aan met mijn vingers. Je hebt maar een klein beetje nodig voor je hele gezicht, dus je kan er ook nog eens heel lang mee doen. Al snel merk je dat je gezicht gehydrateerd is en de ochtend erna voelt je huid zijdezacht aan. This one is a keeper!

 

20616474_1584248114983977_976843670_o
Reinigingsmelk – €4,59

Ook ontving ik de reinigingsmelk van deze lijn. Had ik trouwens al verteld dat ze heerlijk ruiken? De geur is heerlijk fris en totaal niet overheersend. Met de reinigingsmelk kun je make-up verwijderen en je gezicht reinigen. Met een wattenschijfje en de melk verwijder je de make-up van je gezicht. De melk voelt fijn aan op de huid en laat een verzachtend gevoel achter. Zoals vele van jullie inmiddels wel zullen weten, gebruik ik graag het micellair water van Garnier. Persoonlijk vind ik het water fijner dan de melk, omdat het wat frisser aanvoelt. Desondanks doet het product wat het beloofd en daarbij krijg je een lekker zacht huidje. Mocht je fan zijn van reinigingsmelk dan is dit zeker een aanrader!

 

 

 

20622973_1584248118317310_736922133_o
Dagcrème – €6,99

Last but not least, de dagcrème uit deze lijn! De crème helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en bevat dus rozenwater. Rozenwater zorgt voor een verzachtende werking. Dus mocht je net als ik soms last hebben van een trekkerig gevoel, dan is deze crème perfect! Je huid is de hele dag gevoed, gehydrateerd en voelt lekker soepel aan. De crème laat wel een glans achter op je gezicht. Dit is niet storend is als je een off day hebt, maar mocht je daarna nog make-up gaan dragen dan adviseer ik om de crème even in te laten te trekken en daarna een matterende poeder te gebruiken. Zo werkt het voor mij prima!
De prijs kwaliteit verhouding vind ik goed, vooral bij de 3 in 1 balsem. Je krijgt als het ware drie producten voor €8,99 en daarnaast kan je er ook nog lang mee doen. Alle producten van de botanische lijn zijn vanaf nu verkrijgbaar in de drogisterijen!

 

Ik ben erg enthousiast over deze botanische lijn! Het is zeker geschikt voor de gevoelige huid en de rozenwater variant ook voor de droge huid. Mijn favoriet is de balsem, for sure! Deze balsem is ook geschikt om mee te nemen op reis, omdat het dus een 3 in 1 formule heeft. Die gaat mee met mij op vakantie!

Gaan jullie ook iets proberen van deze botanische lijn? Of wat is jouw favoriete Garnier product? Let me know in de reacties!

Liefs Eline

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.