Make-up

NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip Creams

Afgelopen april was het zover, de producten van NYX Cosmetics waren finally verkrijgbaar in Nijmegen. Door alle reviews die ik had gelezen was ik erg nieuwsgierig geworden naar de producten van dit merk. Zo bezocht ik de Douglas in Nijmegen waar NYX Cosmetics dus sinds kort verkrijgbaar is en ik kocht wat nieuwe goodies!

Ik kocht onder andere mijn very first soft matte lip creams. Hier had ik al zoveel over gelezen dus ik kon niet wachten om ze zelf te gaan testen! NYX staat in de beauty wereld bekend als budget proof met goede kwaliteit, well … let’s check it out!

17820430_1430426957032761_1923425142_o

De verpakking van de SMLC’s zijn klein en compact. Met ontzettend veel verschillende kleuren heb ik gekozen voor de kleuren 14-Zurich (links) en 18-Prague (rechts). Ik vind het ontzettend leuk dat ze allemaal wereldsteden hebben gekozen om als naam te gebruiken. Love it!

De formule van dit product vind ik erg fijn, ze zijn namelijk erg zacht en romig qua textuur.  Door middel van de spons-applicator laat het product zich eenvoudig verspreiden over de lippen. Na het aanbrengen drogen de lippen, zoals de naam al zegt : matte op. Na het aanbrengen van twee laagjes zit het product er flawsless op en blijft het uren lang zitten zonder bij te werken!

De kleur 14-Zurich is zoals je wel kunt zien een echte nude tint met een bruin/oranje ondertoon. Een warm kleurtje wat ik bijvoorbeeld perfect vind om te dragen naar mijn werk. Eerder was ik echt anti-nude, maar sinds ik werk in de horeca vind ik het vaak mooi als ik iets van een kleurtje op mijn lippen heb. Daar is Zurich dus echt perfect voor, het kan iedere dag en bij iedere look. Sinds ik Zurich en Velvet Teddy heb van MAC ben ik helemaal weg van nude tinten.

De kleur 18-Prague is wel weer echt een Eline-kleurtje, love for purple! Ik draag ontzettend graag paarse lipsticks en ik kan dan ook wel eerlijk bekennen dat ik er behoorlijk wat heb, sorry not sorry. Deze kleur zou ik dus ook dagelijks kunnen dragen, maar ik snap dat sommige hem daar te heftig voor vinden. Je zou deze kleur ook kunnen dragen bij een girls night out of bij een etentje! Zelfs tijdens het eten vind ik namelijk dat de lipstick behoorlijk goed blijft zitten.

Dit is het begin van een grote collectie ben ik bang. Ik ben dol op de soft matte lip creams en ik denk dat ik nog wel wat meer kleurtjes ga aanschaffen! De lip creams zijn al verkrijgbaar voor €7,31, what? Ja het is echt waar, voor dit budget prijsje heb je al een lip cream in je bezit!

De prijs kwaliteit verhouding vind ik echt super. Ze blijven ontzettend lang zitten en voelen erg fijn aan op de lippen. Met 28 kleuren zit er voor iedereen wel een geschikte kleur in het assortiment. I am in love!

Zijn jullie al bekend met de soft matte lip creams? Of hebben jullie er zelf al eentje gekocht? Let me know!

Liefs Eline

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.