Skin care

5 Tips for a Perfect Skin

5 tips for a Perfect Skin

Iedereen heeft wel eens te maken met een onrustige huid. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld stress of het eten van teveel ongezonde voeding. Zelf irriteer ik me altijd enorm aan onzuiverheden en dan vooral in mijn gezicht. Je zult ook altijd zien dat dit net gebeurt op de avond dat je een feestje hebt … you know the struggle. Vandaag deel ik met jullie mijn tips, die voor mij werken om mijn huid er beter uit te laten zien. Lees je mee?

1. Start cleaning14438744_1193600637382062_749951509_o
Reiniging is echt het key word wat betreft huidverzorging. Het is ontzettend belangrijk dat je jouw gezicht goed reinigt van make-up. Daarnaast hangen er veel vuiltjes en stof in de lucht wat ook op jou gezicht terecht komt gedurende de dag. Dus ook als je een dag geen make-up draagt is het belangrijk dat je alles goed reinigt. Zelf gebruik ik altijd het micellair water van Garnier voor de normale gevoelige huid. Dit verwijdert make-up, bacteriën en het verzorgd ook nog eens je huid.

2. SPF
Eigenlijk zouden we het hele jaar door zonnebrand moeten dragen. Het beschermt onze huid tegen de zon en gaat veroudering van de huid tegen. Je hebt tegenwoordig veel dagcrèmes, BB creams of foundations die SPF bevatten. Een kleine aanpassing in je routine waar je huid erg blij van wordt, YAY!

3. Dirty brushes
In een make-up routine worden veel verschillende kwasten gebruikt. Je gebruikt die kwasten dagelijks, maar maak je ze eigenlijk wel schoon? Het is net alsof je een vies washandje iedere dag weer opnieuw over je gezicht haalt. It’s time to clean! Zorg dat je regelmatig je kwasten schoonmaakt zodat je geen viezigheid op je gezicht verspreid.

4. Drink more water
Dat water drinken goed voor je is weten we natuurlijk allemaal, maar wist je dat het ook goed is voor je huid? Als de vochtbalans in je lichaam goed is zul je dit ook terug zien aan je huid. Het houdt de huid elastisch, voorkomt rimpels en geeft je huid weer een healthy glow. Zoals je leest heeft water dus meer voordelen dan dat je dacht, benieuwd naar de andere voordelen bij het drinken van water? Lees dan mijn artikel the benefits of drinking water. Oh en nog een tip … voeg wat fruit toe aan je water, extra gezond en extra lekker!

18339340_1471731979568925_68563849_o5. Lush Tea Three Water
Soms moet je jouw huid eventjes een handje helpen. Dit product is echt AMAZING! Deze toner van Lush heb ik pas sinds kort in huis, maar is nu al onmisbaar. Tea tree werkt effectief tegen bacteriën die puistjes veroorzaken. Ideaal voor mensen die snel last hebben van verstopte poriën, like me. Daarnaast geeft deze toner een heerlijk fris gevoel!

Zo dit waren mijn tips voor a flawless skin. Iedereen heeft een ander huidtype en ieder type reageert overal anders op. Je moet er dus even achter komen wat voor jouw huid het beste helpt. Voor mij werken deze tips heel goed dus hopelijk kunnen jullie hier ook wat mee!

Wat doe jij om jouw huid stralend te houden? En ga je deze tips gebruiken? Let me know!

Liefs Eline

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.