Make-up

Essence Brightening Concealer

Essence Get Picture Ready
Brightening Concealer

Concealer is een vloeibaar product wat ervoor zorgt dat je een frissere look krijgt als je bijvoorbeeld last hebt van donkere kringen (story of my life) of oneffenheden. Een nieuwe concealer koop ik eigenlijk niet vaak. Als ik tevreden ben over een concealer ga ik niet snel opnieuw opzoek naar een nieuwe variant, zoals ik dat bij lipstick zou doen. Toch wist deze concealer meteen mijn aandacht te trekken door de spons-applicator en de positieve reacties die ik had gehoord. Let’s check it out!

Een vrolijke verpakking is het zeker en ook de naam van deze lijn vind ik erg leuk ”Get picture ready!”. Ik heb de lichtste kleur nr. 10 Ivory, je hebt ook een tint donkerder nr. 20 Nude. Met mijn lichte huidje leek dit meteen een goede match!

Zoals ik al eerder had vermeld heeft deze concealer dus een spons-applicator, interesting. Ik vind de spons fijn om de concealer onder mijn ogen te verspreiden, maar niet om hem te blenden. Daar is het sponsje helaas net wat te stroef voor. Wat ik dus doe : ik verspreid met het sponsje het product in een driehoeksvorm onder mijn ogen en vervolgens ga ik dit blenden met mijn beautyblender van de Etos.

De concealer is makkelijk te blenden en je hebt vrij weinig nodig om een mooi resultaat te krijgen. Dat is dus zeker een pluspunt, je kan lang met dit product doen. De kleur was zoals ik al had verwacht perfect voor mijn lichte huid. Het geeft een subtiele dekking en zorgt voor een frisse wakkere blik, precies wat een concealer moet doen! 17888316_1440905259318264_1198785487_n

Helaas heb ik vrijwel altijd donkere kringen onder mijn ogen dus een concealer is echt een must in mijn make-up routine. Op de foto zie je het resultaat van de brightening concealer. Het is altijd een struggle om dit goed op beeld te krijgen, maar er is wel duidelijk een verschil te zien.  Wat vind ik van het resultaat? Nou zoals jullie waarschijnlijk al verwachten, this one is a keeper! Ik ben erg enthousiast over dit product en vind het resultaat erg natuurlijk. Wat ik wel gelijk doe is de concealer setten met een poeder, zodat het niet in de lijntjes gaat trekken gedurende de dag.

De brightening concealer is verkrijgbaar voor €2,99 bij de Nederlandse drogist, maar natuurlijk had ik hem bij de DM in Duitsland gekocht voor €2.95. Dit keer was het prijsverschil tussen Nederland en Duitsland minimaal. De prijs-kwaliteitsverhouding van dit product vind ik zeer goed. Voor weinig geld krijg je een product wat doet wat die beloofd, een echte budget topper!

Wat vinden jullie van deze concealer? En hebben jullie zelf een favoriet? 

Liefs Eline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.