Accessoires

HKM Goodie Bag

Hunkemöller Goodie Bag

TODAY : Een unboxing van de goodie bag die ik heb ontvangen van de Hunkemöller, mijn favoriete lingeriemerk. Waarom dit mijn favoriete merk is? Naast de kwaliteit vind ik dat ze bij de HKM altijd veel persoonlijk aandacht bieden aan hun klanten. Ze zorgen ervoor dat je zelfverzekerd de winkel weer verlaat, dat vind ik echt een pluspunt you go girls! Oke dan is het nu tijd voor de unboxing, lees je mee?

The Bag

17622508_1421492261259564_1025035803_o

Hoe leuk is deze shopper van de HKM met de quote :

” I could give up shopping, but I’m not a quitter.”

Ik houd sowieso echt van quotes en zou zoiets dus ook al alleen kopen omdat ik de tekst zo leuk vind. Niet omdat ik het nodig heb uiteraard, you know what I mean.  Deze tas is ideaal om snel eventjes wat mee te nemen of als je bijvoorbeeld gaat shoppen! Aangezien je tegenwoordig overal extra moet betalen voor een plastic tasje kun je beter zelf een tasje meenemen dat je ook weer eenvoudig op kunt bergen.

What’s inside the bag? 

Ja oke de tas is mega cute, maar waar jullie waarschijnlijk het meest benieuwd naar zijn is de inhoud van de tas. Laten we snel gaan kijken, want oh my er zaten zoveel leuke goodies in!

17521601_1421490831259707_1963613080_o

HKM Dopper
De Dopper is natuurlijk een bekende drinkfles. Door zijn formaat, maar ook door de handige functies. Naast dat het een grote fles is (450ml) kun je hem op twee manieren open maken. Of je draait gewoon de dop eraf, of je draait het hele bovenstuk eraf waardoor je een bekertje krijgt, it’s easy! De fles is effen van kleur en heeft het logo van de HKM erop staan.

Purse Spray
Standaard zit er een body mist in mijn handtas, I’ll never leave without one! Dus ook hier was ik echt blij mee. De verpakking vind ik erg chique, transparant met ´´Noir´´ erop en afgewerkt met een mooi patroon.

Lip Balm
Met lip producten ben je bij mij altijd aan het goede adres. Ik heb er ontelbaar veel en blijf er toch altijd meer kopen, can’t help it. Ik denk dat meerdere meiden zichzelf hier wel in zullen herkennen. Deze lippen balsem van de Hunkemöller had ik nog niet eerder gezien! Het is een geurloze lippen balsem die de lippen gehydrateerd houdt.

Powerbank17521770_1421492607926196_909145760_o.jpg
Up next, to stay in touch! Een powerbank is eigenlijk een handige gadget die je van te voren kunt opladen. Zo kun je onderweg je telefoon, ipad of je laptop eenvoudig opladen zonder dat je daarvoor een stopcontact nodig hebt. Die komt natuurlijk altijd wel van pas, maar heb je ooit zo’n CLASSY powerbank gezien? Ik vind hem mega leuk!

Make-up Bag
Daarnaast zat dit super leuke make-up tasje in de goodie bag. I love this one! Dit tasje heeft een groter formaat dan de gemiddelde toilettasjes dus je kan hier heel veel in kwijt. Ideaal als je net als ik altijd struggles hebt om al je spulletjes mee te kunnen nemen, don’t blame me. Ook is het tasje aan de binnenkant gevoerd en het is afsluitbaar met een rits. Alleen op de print van het tasje ben ik al helemaal verliefd!

Verder zaten er nog wat andere leuke hebbedingetjes in zoals bijvoorbeeld een muismat van Doutzen Kroes the queen herself. Ik ben helemaal blij met alle leuke goodies die ik heb ontvangen van de Hunkemöller! Mocht je nou iets hebben gezien waarvan je dacht, hey I like this one, neem dan een kijkje op de website van de Hunkemöller. Sommige goodies zijn namelijk verkrijgbaar in de webshop.

Wat is jou favoriete lingerie merk? Of heb jij een favo item van de HKM waar je niet zonder kan? Let me know! 

Liefs Eline

 

 

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.