Accessoires

Marwood Case

Marwood Case
ByRoomy Musthaves & Accessoires

A phone case addictionYep, guilty! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn nieuwe Iphone case die ik afgelopen week heb ontvangen. Kijk nou, how pretty is this one? Ben jij benieuwd naar dit telefoonhoesje? En waar ik deze gescoord heb? Lees dan snel verder!

17349417_1406441942764596_1530653140_o

ByRoomy
First of all, ByRoomy! Dit is een vrij nieuwe webshop en bestaat inmiddels iets langer dan een halfjaartje. In deze webshop vind je mega leuke musthaves en fashionable accessoires, waaronder dit leuke telefoonhoesje! Romy Schraven is de eigenaresse van deze webshop, een jonge meid met ontzettend veel ambitie en ze is erg goed in wat ze doet. Zo krijgen ze regelmatige nieuwe items, zijn ze te vinden op leuke events en actief op social media!

Marwood Case17357743_1406462062762584_1651691248_o
Afgelopen week kreeg ik van ByRoomy dit prachtige hoesje thuisgestuurd genaamd de ”Marwood Case” voor de Iphone 6. Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten van ik dol op alles met een marble look, dus ook dit zal jullie weer niets verbazen. De print van het hoesje bestaat dan ook uit verschillende marmer- en hout patronen, love it! Het is een flexibel hoesje, daardoor kun je hem eenvoudig om je telefoon doen en er ook weer af halen. Zowel de achterkant als de zijkanten van je telefoon zijn volledig beschermt tegen beschadiging. Dit vind ik persoonlijk altijd erg belangrijk.


Order yours!
Enthousiast? Ofcourse you are, maar naast dit hoesje zijn er nog veel meer verschillende hoesjes en andere leuke musthaves die je echt eventjes moet gaan bekijken! Klik hier om naar de website van ByRoomy te gaan. De verzendkosten zijn binnen Nederland €2,50 en als je op werkdagen een bestelling plaatst wordt het binnen 1 dag verzonden, that’s what I like. Zo heb je de items ook nog eens super snel in huis!

Wil jij nou op de hoogte blijven en niks meer missen van ByRoomy? Dat kan! Je kunt je namelijk aanmelden voor de newsletter . Hierdoor ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en natuurlijk als er weer nieuwe goodies binnen zijn.

Ook zijn ze te volgen op social media :
Facebook      :     ByRoomy Musthaves & Accessoires
Instagram    :     @byroomy

LAST BUT NOT LEAST heb ik voor jullie een hele leuke kortingscode voor jullie. Hiermee krijg je maar liefst 10% korting op de gehele collectie, YAS! De code is geldig t/m 1 mei 2017. Gebruik de volgende code bij het afrekenen :

beyondbons10

Wat vind jij van mijn Marwood Case? En ben jij al bekend met de webshop ByRoomy? 

Liefs Eline

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.