Skin care

Pep-Start Hydroblur Moisturizer

Clinique Pep-Start
Hydroblur Moisturizer

Zoals de meeste van jullie wel zullen weten was ik afgelopen jaar aanwezig bij het Glamour Beauty Lover Event in samenwerking met Clinique. Een vriendin van mij was beautylover afgelopen jaar en zij mocht een vriendin meenemen naar dit event in Amsterdam, lucky me! Wil je het artikel lezen over dit event? Klik dan hier! Aan het einde van dit event kregen we een goodiebag mee met wat producten uit de nieuwe Pep-Start lijn van Clinique.

Goodiebags vind ik ten eerste altijd super leuk om te krijgen, maar daarnaast ook super handig om zo kennis te maken met nieuwe producten. Een van die producten was de Hydroblur Moisturizer, op het event had ik hier al informatie over gekregen. Zo vertelde de specialisten van Clinique mij dat dit een andere crème was dan dat wij waarschijnlijk gewend waren, dit was iets nieuws. Deze vochtinbrengende crème bereidt je gezicht namelijk voor op het dragen van make-up, well that’s somethin’new! 

17036207_1398570986885025_933147536_o

Je raad het al, hier was ik natuurlijk mega benieuwd naar en ik kon niet wachten om dit product uit te proberen. De volgende dag ging ik er al mee aan de slag! Deze crème geeft je gezicht naast de vochtboost ook nog een matte finish, say what? Ja ik geloofde het ook niet, maar het is echt zo! Dat maakt deze crème ook een goede primer voordat je de foundation aan wilt brengen of als je bijvoorbeeld helemaal geen make-up wilt dragen, maar toch flawless skin wilt.

17230388_1398570993551691_475178620_o.jpg

De crème breng ik aan op een gereinigd gezicht. In mijn geval gebruik ik hiervoor Micellair water van Garnier. Ook was ik mijn handen goed zodat ik geen andere bacteriën verspreid over mijn gezicht.

Zoals je ziet is het ook een totaal andere formule dan de reguliere crèmes. Deze crème is namelijk vrij dik, maar eenvoudig aan te brengen en te verspreiden over mijn gezicht. Daarnaast trekt de crème ook heel snel in, dus je hoeft niet lang te wachten totdat je verder kan met je make-up, dat vond ik zeker een pluspunt!

Voor mensen met een gevoelige huid is dit Clinique een perfect merk. De producten zijn namelijk 100% parfumvrij en allergisch getest. Wat wil dat zeggen? Clinique gebruikt geen allergenen in de producten. Zij testen elk product 12 keer bij 600 mensen. Indien 1 van deze 7200 applicaties een allergische reactie opwekt, beginnen ze opnieuw. Dit is ook een van de redenen dat ik zo dol ben op de producten van Clinque!

De verpakking van de crème vind ik een frisse uitstraling hebben, het is strak en mooi afgewerkt met afgeronde hoeken. Dit vind ik overigens bij alle producten van de Pep-Start lijn, ze zijn allemaal in vrolijke en frisse kleurtjes.

Het product is verkrijgbaar in twee formaten :

  • 30 milliliter voor €22,-
  • 50 milliliter voor €30,-

Je kunt de producten bestellen op de website van CliniqueIci Paris XL of bij de Douglas (25% korting, be quick!).

Inmiddels zit ik al aan mijn tweede potje van deze gezichtscrème en ben ik zeer tevreden over het resultaat. Ik gebruik dit product dan ook iedere dag! Ben jij al bekend met de producten van de Pep-Start lijn?

Liefs Eline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.