Personal

Get to know me : Eline

Get to know me tag

Hi guys! Vandaag heb ik voor jullie de welbekende ´´Get to know me tag´´. Wat houdt deze tag precies in? Eigenlijk is het gewoon een vragenlijst die ik invul, zodat je mij wat beter kan leren kennen. Deze tag zie ik vaak voorbij zie komen bij bloggers en YouTubers! Persoonlijk vind ik het altijd heel leuk om te lezen of zien. Dus wie is de persoon achter Beyond Bons? Wie is Eline? Continue reading…

16933636_1381076671967790_4359876_n

Geboortejaar?
Ik ben geboren op 5 januari in 1996. Dus ik ben net een maandje 21!

Hoe lang ben je?
Ik ben 1.70m. Niet heel groot, ik had graag een paar centimeter groter willen zijn.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Lastige opdracht, omdat ik verhalen vaak vijf keer zolang vertel dan dat ze daadwerkelijk gegaan zijn, yup that’s me. Ik zal een poging wagen : gezellig en gedreven!

Girlcrush:
Beyoncé definitely. Naast dat ik groot fan ben van deze artiest vind ik haar ook echt prachtig.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Ik zou graag willen dat mijn blog nog meer gaat groeien. Ik merk gewoon dat ik dit ontzettend leuk vind om te doen en ik zou het echt te gek vinden als mensen het leuk vinden om mijn blog te lezen.

Wat is de meest bijzondere bestemming die je hebt bezocht?
Toen ik in 3 HAVO zat op de middelbare school heb ik een uitwisseling naar Rusland gehad. Dit was toch wel een bijzondere bestemming. Ik denk niet dat ik snel nog een keer terug zou gaan naar Pskov, maar ik heb hier wel echt geleerd om meer te waarderen hoe goed wij het in Nederland hebben. Sint Petersburg hebben we ook bezocht, dit was wel echt een mooie stad!

Waar ben je bang voor?
Waarvoor niet is een betere vraag, coward. Nee dat is overdreven, maar waar ik heel erg bang voor ben zijn poppen en clowns. Hiervoor heb ik echt een fobie en ik denk dat ik hier ook nooit overheen zal komen.

Heb je je rijbewijs?
Yes! Die heb ik inmiddels al 2,5 jaar en ik zou me niet voorstellen hoe het zou zijn als ik deze niet had. Ik heb ook stage gelopen in Eindhoven afgelopen jaar en hiervoor moest ik ook iedere dag een uur heen en een uur terug rijden. Hierbij heb ik ook veel rij ervaring opgedaan.

Nagellak of lippenstift?15146653_1252912314784227_2016214943_o
Lippenstift for sure! Ik ben echt verslaafd aan lipstick. Ik draag het bijna iedere dag en een nieuwe lippenstift kan mij oprecht heel blij maken. Bijvoorbeeld een nieuwe MAC lipstick, dat is iedere keer weer iets waar ik mega excited over ben, maar ook een nieuwe budget topper aanschaffen vind ik leuk!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Summer time! Dat is zeker mijn favoriete seizoen. Lekker op vakantie gaan, bruin worden, terrassen, leuke dingen doen. Ja de zomer mag van mij nu alweer beginnen.

Ben je een healthy-freak?
Not really, ik vind het wel belangrijk om met gezondheid bezig te zijn. Zo drink ik veel water, echt veel en probeer ik een stuk fruit per dag te eten. Ook dans ik drie keer per week, klinkt behoorlijk fit en gezond. Maar geloof me, ik houd ontzettend van lekker eten, gezellig lunchen en borrelen dus dat compenseert dan wel weer.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Mijn haarkleur is donkerbruin. Ik heb de laatste tijd weleens een spoeling gebruikt om het nog wat donkerder te maken. Ik wil mijn haar niet verven i.v.m. de uitgroei. Ik vind dat een donkere haarkleur mijn blauwe ogen mooi uit laat komen, maar ik wil niet te vaak een spoeling gebruiken. De lengte van mijn haar, mijn haar valt net over mijn borst.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Een lipkit van Kylie Jenner. Ja die staat echt nog bovenaan mijn lijstje, daarnaast zou ik ook nog graag meer producten van o.a. smashbox, MAC, NYX en ja you got a minute?

Heb je tatoeages of piercings?
Nee ik heb geen tatoeages of piercings. Voorlopig ben ik dit ook nog niet van plan.

Draag je een bril?

Nee ik draag geen bril. Van mijn derde tot mijn zevende heb ik wel een bril gedragen! Ik had een cilindrische afwijking, maar doordat ik nog jong was en toen een bril heb gekregen is dit weer goed gekomen en nu heb ik dus geen bril meer nodig!

Wat is jouw perfecte pizza?
Pizza Carpaccio! Ik ben dol op carpaccio dus in combinatie met pizza is dit een perfect match. Ook ben ik dol op vis dus dit eet ik ook graag op mijn pizza.

Favoriete eten/drinken?
Favoriete eten : sushi for sure.
Favoriete drinken : Lipton Ice Tea blijft altijd mijn favoriete frisdrank, verder drink ik veel water en thee.16833695_1381082641967193_2034243961_o

Wat is je favoriete parfum?
One Million en La Vie est Belle zijn at this moment mijn favoriet.

Wat is het laatste wat je kocht?
Nieuwe schoenen! Afgelopen week was ik een paar daagjes in Maastricht met mijn vriend en hier heb ik Nike Air Max 2017 gekocht in een zwarte kleur die overloopt naar grijs.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Sorry I was sleeping.

Favoriete ijsje?
Italiaans ijs. Zoete smaken vind ik het lekkerste, vaak neem ik iets van mango of aardbei.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik houd enorm van slapen. Ik slaap meestal wel laat en houd niet van vroeg opstaan, zo had ik op mijn stage in Eindhoven afgelopen zomer soms diensten om 05:00… ja dat was heavy. 

Wat zijn je plannen voor 2017?
Nog veel met mijn blog bezig zijn, veel werken, op vakantie gaan en hopelijk in september aan een nieuwe studie beginnen.

Volg je een studie of werk je?
Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik bij een koffiebar/lunchroom in mijn woonplaats, heel leuk! Ik hoop volgend jaar aan de PABO te beginnen aan de HAN.

Wie zou je graag willen ontmoeten?
Ik ben echt fan van Beyoncé en Ed Sheeran die zou ik dan ook heel graag willen ontmoeten, maar goed laten we even realistisch zijn. Anna Nooshin is zeker iemand waar ik enorm tegen op kijk. Ik vind haar een hele inspirerende vrouw en zou haar echt graag willen ontmoeten.Doutzen en Romee staan trouwens ook op mijn lijstje. Dat hoef ik verder niet uit te leggen, they are amazing!

Ben je geordend of rommelig?
Qua werk ben ik heel geordend ik wil altijd alles netjes hebben en als ik bijvoorbeeld een schrijf fout maak dan begin ik gelijk opnieuw. Bij mijn kamer is het een compleet ander verhaal, maar ik doe mijn best die netjes te houden. I really try okay.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn ogen is iets waar ik blij mee ben. Ze hebben een groen/blauwe/grijze kleur.

Heb je een accent?
Ik doe erg mijn best om ABN te praten, maar ik moet eerlijk toegeven dat mensen vaak kunnen horen dat ik een lichtelijk accent heb.

Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb een broertje van inmiddels alweer 18 jaar, time flies. 

Zo dat waren ze alweer, 30 persoonlijke vragen! Ik denk dat jullie me hierdoor wel wat beter hebben leren kennen. Ik vond het leuk om een keer een tag te doen, wil je dit nou vaker zien of heb je nog leuke tags die je graag op mijn blog wilt zien? Laat dit dan weten in de reacties!

Zou je zelf ook deze tag willen doen? Neem dan gerust deze vragen over en laat het me weten als je tag online staat. Ik ben heel benieuwd!

Liefs Eline

 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.