Personal

21st Birthday Presents

What I got for my 21st birthday

Afgelopen donderdag 5 januari werd ik 21 jaar, finally! Officieel volwassen zeggen ze, dat nemen we maar met een korreltje zout. Uiteraard horen er bij een verjaardag ook cadeautjes en dit jaar ben ik ontzettend verwend. Ben jij benieuwd wat ik allemaal heb gekregen voor mijn verjaardag? Lees dan snel verder!

Maastricht

Afbeeldingsresultaat voor maastricht plein

Van mijn vriend kreeg ik als cadeau dat we samen een paar daagjes naar Maastricht gaan in februari! We verblijven in Hotel Townhouse , dit ligt op zo’n 900 meter afstand van het centrum. Ik was echt heel blij met dit cadeau en kijk er echt naar uit. Dus als iemand nog leuke tips heeft voor Maastricht, let me know!

The Bodyguard 

Afbeeldingsresultaat voor the bodyguard

Van mijn ouders kreeg ik kaartjes voor de musical ”The Bodyguard” so happy! Samen met mijn moeder ga ik naar deze musical, waar we allebei al heel erg lang heen willen (dat ik het niet heb geraden snapt niemand). Ik ben ontzettend benieuwd, na alle goede verhalen gaan we nu dan eindelijk zelf. Zijn jullie al bij deze musical geweest?

Vriendinnen weekend

all

Sinds ongeveer een jaartje doen wij met onze vriendinnen groep tijdens de verjaardagen geld in een pot en aankomend weekend gaan wij hiervan een weekendje weg! Twee vriendinnen hebben dit georganiseerd en volgend jaar organiseren twee anderen dit weer. Dit kan ik echt iedereen aanraden,  want ja je hoeft natuurlijk nooit meer na te denken over wat je diegene cadeau gaat geven en het is natuurlijk super leuk om een weekend met je vriendinnen weg te gaan! Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt maar wij hoeven nauwelijks meer bij te betalen dus dat maakt het extra leuk!

Pictures everywhere

15979114_1330812756994182_27032383_n

Van een andere vriendin (en haar vriend) kreeg ik dit mega grote rek met allemaal polaroid foto’s van ons eraan, how cool is this? Echt een super leuk cadeau, we kennen elkaar nu al een paar jaar en ze heeft super veel foto’s van de afgelopen jaren erin gedaan. Super creatief en mega leuk om te bewaren en natuurlijk om nieuwe foto’s aan toe te voegen. Je moet er alleen wel ruimte voor maken, maar dan heb je ook een echte eyecatcher!

MAC Cosmetics 

15943156_1330811553660969_895123777_o.jpg

Wat kennen mijn familie en vrienden mij toch goed. Want tegenwoordig ben ik ontzettend fan van dit cosmetica merk. Deze cadeaubonnen gaan dus zeker van pas komen en ik kan niet wachten om weer wat nieuwe MAC producten toe te voegen aan mijn make-up stash!

RTL Late Night

Jullie zullen het vast niet geloven maar ook mijn vader is op 5 januari jarig! Afgelopen jaar zijn we samen naar Ajax-AZ geweest. Dit vader dochter uitje is ons zo goed bevallen dat ik dit jaar weer besloot om samen ergens naar toe te gaan. Dit keer gaan we naar een aflevering van RTL Late Night! Ik ben heel benieuwd hoe het is om dat een keertje mee te maken.

Voor de rest heb ik nog verschillende cadeaubonnen, geld en daarnaast nog wat lekkere drankjes gekregen that’s always a good idea. Kortom ik ben mega verwend dit jaar en ben ontzettend blij met alle cadeautjes die ik heb gekregen. Misschien hebben jullie er wel inspiratie uit kunnen halen!

Liefs Eline

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.