Make-up

Catrice Brow Lifter & Highlighter

Catrice
Brow Lifter & Highlighter

Als we het hebben over favoriete beauty producten is dit product toch wel echt onmisbaar in mijn make-up stash. De Brow Lifter en Highlighter van Catrice. Je wenkbrauwen  een touch-up geven in een handomdraai, sounds good right? Bij de DM in Duitsland liep ik tegen dit product aan en het trok gelijk mijn aandacht. Zelf vind ik namelijk dat wenkbrauwen een belangrijke factor zijn in je gezicht. Als je wenkbrauwen slordig zitten, vind ik het er persoonlijk erg onverzorgd uitzien.

15935192_1323937361015055_1327689696_o

Zoals je ziet is het een potlood met twee kanten die je kunt gebruiken. Aan de ene kant een wit potlood en aan de andere kant een highlighter. Het formaat vind ik ideaal, makkelijk om in je tas te gooien zodat je jouw wenkies nog even kunt bijwerken onderweg. Het product beloofd je wenkbrauwen te liften en dat het een ”wakker” effect creëert, let’s check it out! 

goede

Op deze foto heb ik de brow lifter gebruikt op mijn wenkbrauw bot. Ga er een paar keer overheen met het potlood en vervaag het vervolgens met je vinger voor het beste resultaat. Hierdoor loopt het mooi over.  Je ziet gelijk dat je een frisse look krijgt en je wenkbrauw lijkt meteen een stuk strakker.

De highlighter gebruik ik als ik een mooie ooglook met oogschaduw heb gemaakt in mijn binnenste ooghoek om de look net even een extra touch te geven. Hierdoor maak je de look echt af! Ook gebruik ik het potlood net boven mijn lippen, wat ervoor zorgt dat je lippen voller lijken en het geeft een healthy glow! Dit doe ik overigens niet iedere dag dus de brow lifter gaat iets sneller op dan de high lighter bij mij.

Samen met de eyebrow kit van the one (review over deze kit lezen? Klik dan hier), mijn wenkbrauw gel van de hema en dit product is mijn wenkbrauw routine compleet! Het product is verkrijgbaar voor €3,99 bij de Kruidvat. Ik vind het een ontzettend fijn product, het voegt echt iets toe aan mijn look en is ook nog eens budget proof!

Wat vinden jullie van dit product? En wat is jouw wenkbrauw routine?

Liefs Eline

 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.