Make-up

MAC Cosmetics Velvetease Lip Pencil

MAC Cosmetics
Velvetease Lip Pencil

Zoals de meeste al wisten had ik beloofd dat er een binnenkort een win actie online zou komen van het welbekende merk MAC Cosmetics! Zelf ben ik extreem fan van dit cosmetica merk en dat maakt het extra leuk om aan een van jullie een product te geven.

Het product waar het omgaat is de MAC Velvetease Lip Pencil in de kleur ´´Reddy to Go´´.
Een prachtige dieprode kleur met een matte finish, so pretty! Deze lipstick is ontzettend makkelijk aan te brengen omdat het de vorm heeft van een potlood. Dit potlood hoef je niet te slijpen, maar aan de onderkant kun je het potlood draaien.

goede
Zelf heb ik deze kleur ook en ik ben er zeker over te spreken. Rood kan in mijn ogen namelijk altijd. Zoals je op de swatch en op de foto ziet heeft dit product een zeer goede dekking. Een keer aanbrengen is meer dan voldoende bij deze beauty!  Wat mij meteen op valt aan dit product is dat het fijn aanvoelt op mijn lippen. Ondanks dat dit lip pencil een matte finish heeft, voelt het totaal niet droog aan.

Het product is makkelijk mee te nemen in je tas door de stevige verpakking, maar na het aanbrengen van dit product hoef ik hem niet vaak meer bij te werken. Dit lip pencil heeft een waarde van €21,-, wat vrij prijzig is voor een lip product van MAC Cosmetics.

Wat moet je nou doen om dit MAC lip pencil te winnen?

 1. Volg @beyondbons op Instagram en like de Facebookpagina
 2. Deel deze afbeelding op jou profiel en tag Beyond Bons hier in.
 3. Laat in de reacties weten waarom juist jij dit product zou moeten winnen

De winnares wordt op dinsdag 31 januari bekend gemaakt!

 

Super easy toch?  Volg snel de stappen om kans te maken om kans te maken. GOOD LUCK!

Liefs Eline

 

2 Reacties

 • chucky1012

  Wauwwww, super leuke actie!
  Ik doe héél graag mee. Zo een super leuke actie dit product ken ik niet maar weet dat dit merk geweldig is en graag geef ik mijn make-up looks een finishing touch met deze prachtige kleur lip pencil 😍
  Omdat ik dit make-up erg goed vindt, het pijn aan mijn portemonnee doet als ik een duur make-up product shop.
  Naar de kleur ben ik zo benieuwd want vindt het een prachtige teint.
  Mooie foto’s.
  Ik volg je op instagram:
  Like ik je fb.pagina en heb dit artikel geshared entc…..

  Instagram: @chucky1012

  Fb: Ike Hassankhan

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.