Series

Netflix Favorites Part 1

Netflix Favorites Part 1
Pretty Little Liars

Netflix, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Dit is een online dienst waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt televisieseries, films en documentaires kan bekijken. Netflix is opgericht in de Verenigde Staten maar sinds 2013 kunnen wij in Nederland hier ook gebruik van maken thank god. 

Er zijn verschillende abonnementen die je kunt kiezen bij het aanmaken van je Netflix account. Zo kun je een aantal gebruikers kiezen, dus als je bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin een account neemt kun je twee gebruikers kiezen en dan dus allebei thuis tegelijkertijd kijken. Hoe meer gebruikers je kiest hoe beter de kwaliteit, maar dan wordt het uiteraard ook duurder.

Wat ga je zien in Netflix Favorites?
Netflix Favorites laat in iedere post een serie zien waar ik zelf enthousiast over ben.
Ik vertel zonder te veel te verklappen waar de serie over gaat en waarom ik deze zou aanraden aan jullie. So let’s start with part 1!

PRETTY LITTLE LIARS

Natuurlijk kan deze serie niet ontbreken in de Netflix Favorites. Pretty Little Lairs is een serie gebaseerd op de boekenreeks van Sara Shepard. De serie wordt sinds 2010 uitgezonden en ze zijn nog steeds bezig met het laatste seizoen as we speak.

Het verhaal gaat over vijf  beste vriendinnen Aria, Spencer, Hanna, Alison en Emily (zie diavoorstelling) die op de middelbare school zitten en alles met elkaar delen (even their secrets). Na de mysterieuze verdwijning van Alison groeien de meiden uit elkaar. Als ze een jaar later weer terug komen op school ontvangen ze allemaal geheimzinnige berichtjes van een anonieme afzender genaamd ”A”. Zou dit hun verdwenen vriendin Alison zijn? Of is dit iemand anders die op de hoogte is van al hun geheimen?

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze serie werkt ontzettend verslavend omdat het zo spannend is. Iedere aflevering blijf je weer met vragen zitten waardoor je elke keer weer door wilt kijken om erachter te komen hoe het nou zit. Zelfs na zeven seizoenen blijven ze me verassen en blijf ik geboeid.

Seizoen 7 is helaas het laatste seizoen van deze serie. Deel A van seizoen 7 is inmiddels al te zien op Netflix maar het allerlaatste deel seizoen 7B zal pas in april volgend jaar te zien zijn in Amerika. Dus wanneer wij dit deel op Netflix kunnen verwachten is nog even de vraag.  Shay Mitchell (speelt Emily Fields) heeft een emotionele ”Goodbye Letter” gemaakt om afscheid te nemen van deze serie en om iedereen te bedanken. Benieuwd naar deze video? Klik dan hier.

Dit is echt mijn favoriete serie of all times. Nou ja dat zegt wel wat! Ik ben ontzettend benieuwd of jullie deze serie al gezien hebben of als jullie eraan gaan beginnen na dit artikel. So let me know! 

Liefs Eline

 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.