Travel

Travelpost: Ibiza

Afgelopen oktober was ik klaar met mijn stage als grondstewardess en was ik dus officieel geslaagd voor mijn diploma luchtvaartdienstverlening! Door mijn stage had ik geen zomervakantie gehad dus ik stelde aan mijn moeder voor om samen lekker een weekje er tussen uit te gaan. Guess what? She said yes!  Die zag ik absoluut niet aankomen, maar diezelfde week hadden we onze vakantie naar IBIZA geboekt, happy me!

San Antonio

Vanuit Eindhoven Airport (mijn oude stage bedrijf) vlogen wij naar Ibiza. Hotel Azuline Mar Amantis I & II in San Antonio was onze accommodatie voor deze week. Dit hotel bestond uit twee locaties, een hotel zat direct aan zee en het andere hotel zat aan de overkant. Dat was dus zeker een voordeel want je kon dus zo naar het strand lopen. Ook lag er aan ons strand een kleine schattige boot waarmee je voor €2,50 naar het centrum van San Antonio werd gebracht, mega cute!

San Antonio was een gezellige en mooie locatie. Veel cafeetjes en vooral leuke restaurantjes die uitzicht op zee hadden.Voor de rest had je veel cosmetica- en souvenir winkels. We kregen had advies van andere toeristen om de zonsondergang te gaan bekijken aan zee en ja toen kon ik het natuurlijk niet laten om deze foto te maken…

Formentera

Waar ik echt ontzettend graag naar toe wilde was het kleine eiland Formentera.
Dit eiland staat bekend om het heldere blauwe water en de witte stranden. Ik had dit al vaak voorbij zien komen op social media dus ik was erg benieuwd! Bij onze touroperator hadden we een tour geboekt. We werden met een bus opgehaald in San Antonio en in Ibiza Stad mochten we op een cruise schip richting het eiland. We hadden een Nederlandse gids die ons de high lights van het eiland liet zien. Zo kwamen we bij oude gebouwen, het centrum, het hoogste punt en natuurlijk de prachtige stranden. Er was niks gelogen, de zee was prachtig en daar kregen we ook een paar uur vrije tijd om alles te verkennen.

Ibiza Stad

Vanuit San Antonio konden met de bus naar Ibiza Stad. Deze stad was echt precies het beeld wat ik van Ibiza had. De clubs, de grote haven en de bekende winkels. Het oude gedeelte was heel mooi om te zien en in het nieuwe gedeelte kon je dus echt lekker shoppen. Hier moet je wel goed uitkijken waar je wat gaat eten of drinken. Daar betaal je voor een simpele pizza al snel €25,- (for real). Wij vonden gelukkig al snel een leuk restaurantje aan de haven, dus we hadden een prachtig uitzicht. De straatjes zagen er heel schattig uit zoals je op de foto ziet. Heel knus met veel groen en kleine souvenir- of kledingwinkels.

In Ibiza Stad kwam ik een officiële MAC Store tegen. It’s a shame maar ik had nog geen MAC lipstick in mijn make-up stash. Dat werd dus wel eens tijd! Na lang dromen kocht in in deze MAC Store mijn aller eerste MAC Lipstick in de kleur ”D for Danger” en deze kleur … I am in love! Deze lipstick heeft een matte finish en heeft een diep rode bijna paarse kleur. Wat vinden jullie van deze lipstick?

In de maand oktober had Ibiza nog heerlijke temperaturen.  Zo was het bij ons iedere dag rond de 30 graden met zon, dus ja we hebben nog een kleurtje gekregen ook! Het uitgaansleven is eind september wel echt afgelopen dat vond ik persoonlijk wel jammer want daar was ik erg benieuwd naar, maar als je voor een relax vakantie wilt gaan met toch nog een uitstapje zo af en toe was dit een prima periode!

Ben jij wel eens in Ibiza geweest? Of heeft dit artikel je op leuke ideeën gebracht? Laat het me dan zeker even weten in de reacties! 

Liefs Eline

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.