Food & Drinks,  Hair,  Skin care

Glamour Event Clinique

Dit jaar had Clinique in samenwerking met de de Glamour beautylovers geselecteerd verspreid over Nederland. Wat is een beautylover? Een beautylover krijgt een jaar lang iedere maand een of meerdere producten opgestuurd van Clinique om te testen en vervolgens hun mening hierover te delen op social media. Een vriendin van mij was een van deze beautylovers (lucky her)! Op zaterdag 29 oktober had Clinique samen met de Glamour een Event georganiseerd voor alle beautylovers en ze mochten ook iemand meenemen (Woohoo lucky me). Vandaag ga ik jullie vertellen over dit event!

Morning vibes 
Dit event begon om 09:00 ’s ochtends. Je zult vast denken waarom zo vroeg? Maar dit was een bewuste keuze zodat je na het event nog lekker Amsterdam in kon gaan (oh yes we dit).
We waren vrijdag avond al in Amsterdam bij een vriendin gaan slapen zodat we niet mega vroeg op zouden moeten om te reizen. Achteraf was dit een hele verstandige keuze aangezien er geen treinen meer reden naar Amsterdam die zaterdag.. lucky us!

Pep start your day
Het event vond plaats in de Hallen Studio’s in Amsterdam. Voor mij het eerste beauty event ever, dus best spannend! De ruimte was ontzettend groot met veel licht en alles was in de kleuren van de nieuwste lijn van Clinique aangekleed. Tot in de details zag alles er tip top uit. Onze host, niemand minder dan Manuel Broekman zorgde meteen voor een goede opening en vertelde ons wat er allemaal op de planning stond.

Healthy & Fit14895631_1229409513801174_1364145224_o
Om de ochtend goed te beginnen (pep start our day) kregen we een yoga workshop van Wilma Werkheim. Deze inspirende vrouw liet ons echt bewust worden van ons lichaam, onze spieren en onze ademhaling.
Nadat we helemaal ontspannen terug kwamen van deze workshop stond ons een healthy breakfast te wachten. Dit ontbijt was samengesteld door Sanne van Rooij de eigenaresse van Living The Green Life. Ontzettend leuk om haar tips en tricks te horen wat betreft voeding en haar social media.

Love your hair, love your skin
Na ons laatste sapje gingen we ons laten informeren over de nieuwste lijn van Clinique, de ”Pep Start” lijn. Deze lijn bestaat uit verschillende producten die de huid voeden op de plaatsen waar jij dat nodig hebt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een Pep Start Eye Cream om je een frissere blik te geven of een Moisturizer met SPF 20 om je huid te beschermen tegen de zon. Ook mochten we deze producten allemaal testen en kregen we persoonlijk advies. 14877900_1229409490467843_449544241_nHierna kregen we de mogelijkheid om onze haren te laten doen door een professioneel hairstyling team. Wat ik al heel lang wilde proberen waren de welbekende ”Boxer Braids”. Dit vind ik altijd super vet staan bij andere meiden maar bij mezelf krijg ik dit helaas niet voor elkaar. Daar hebben ze het prachtig gedaan. Ik heb het de heledag in laten zitten en kreeg super veel complimentjes, what do you think?

Capture the moment
Nadat we klaar waren met onze hairstyling hebben we even mogen praten met Sanne Groot Koerkamp de hoofdredactrice van de Glamour hoe gaaf! Een erg inspirerende vrouw die ons met open armen ontving. Ook konden we een foto van ons plaatsen op Instagram of Twitter met de hashtags #Beautylover #Clinique en #Beauty en dan konden we onze foto ophalen als een magneet. Super leuk idee!

We gingen natuurlijk niet met lege handen naar huis, deze  goed gevulde goodiebag kregen we ook nog mee! Hierin zaten de volgende producten : De Glamour (ofcourse), de Pep Start Eye Cream, de Pep Start Moisturizer, de Pep Start Moisturizer met SPF 20, de High Impact Mascara en een super leuke handtas van Clinique.

Wij vonden het event meer dan geslaagd! Complimenten aan het hele team van Glamour en Clinique die dit hebben georganiseerd. We zijn hierna nog lekker gaan shoppen in Amsterdam, want ja als je er dan toch bent…

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen hoe het er dan precies aan toe gaat op zo’n event en als jullie nog meer vragen hebben over Clinique of het event, let me know!

Liefs Eline

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.