Make-up

The One Eye Brow Kit

Oriflame The One Eye Brow Kit

Van nature heb ik best donkere wenkbrauwen. Vroeger was ik totaal niet blij met mijn eigen wenkbrauwen omdat ze best groot waren en ze vielen erg op. Tegenwoordig zijn er veel verschillende trucjes om je wenkbrauwen mooier uit te laten komen en zijn opvallende wenkbrauwen echt een trend. Kijk bijvoorbeeld naar Cara Delevingne.13823500_1132736680135125_1740664343_n

Om mee te beginnen epileren. Dit kun je natuurlijk zelf doen maar ik laat het altijd doen bij mijn schoonheidsspecialiste ongeveer een keer in de zes weken. Tussendoor houd ik het zelf bij maar het is altijd mooi en strak als zij het weer heeft gedaan.

Persoonlijk ben ik geen fan van de getekende wenkbrauwen, dus een potlood werkte voor mij niet echt. Ik was op zoek naar een product wat ervoor zou zorgen dat mijn wenkbrauwen er vol en verzorgd uit zouden zien. Toen heb ik op advies van een vriendin bij Oriflame de wenkbrauw kit van het merk The One besteld.

De set bestaat uit twee wenkbrauwschaduw’s en een wax. Om mee te beginnen breng ik altijd eerst de wax aan met een dun laagje. De wax zorgt ervoor dat de poeder goed blijft zitten. Vervolgens breng ik de middelste tint aan op mijn wenkbrauwen en verspreid ik deze. Tot slot pak ik een heel klein beetje van de donkerste tint en die doe ik aan de binnenkant van mijn wenkbrauw zodat ze net iets meer opvallen. De twee wenkbrauwschaduw’s  zijn dus ook zeker makkelijk te mengen. Naast het handige spiegeltje zitten er ook twee penseeltjes bij dus je kunt het makkelijk overal mee naar toe nemen om eventueel bij te werken.

Ik ben zeker tevreden over het resultaat van deze wenkbrauw kit. Mijn wenkbrauwen blijven natuurlijk maar hebben toch een donkere tint en hierdoor krijg je een frisse uitstraling. De look heb je eenvoudig en snel gemaakt dus past zeker in je dagelijkse make-up routine.
13819434_1132736706801789_2009952170_n
Op de volgende foto zie je het resultaat. Zoals je ziet is het niet mega opvallend maar het maakt je daily look toch net even af. De wenkbrauw kit bestel je voor €14.00 bij Oriflame en je kan er zeker een paar maanden mee doen. Ik vind het de prijs zeker waard en ben echt tevreden over dit product.

Ben jij benieuwd naar dit product? Of heb je zelf een daily routine voor je wenkbrauwen? Let me know!

 

Liefs Eline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.