Skin care

Transpiratie

Hoe voorkom je transpiratie?

Veel mensen lopen met dit probleem. De zomer is begonnen en veel mensen hebben last van overmatig zweten. Dit is natuurlijk erg vervelend maar hier heb ik voor jullie een Daily Routine die ik zelf iedere dag gebruik om dit probleem tegen te gaan.

Hier zie je de producten die je nodig hebt:
– Zwitsal Zeepvrije Wasgel €2,97
– Dove  Maximum Protection Anti-Transpirant Deo crème €7,99
– Rituals Anti Perspirant Spray €8,00 

 Zoals je ziet zijn sommige producten best prijzig maar ze gaan dan ook langer mee dan de regulieren varianten. Zoals de deodorant van Rituals, deze gaat zeker een paar maanden mee.

13393564_1089064581169002_1815413524_n

Stap 1:
Wassen
Deze routine voer ik altijd s’ochtends uit. Voor het wassen gebruik ik zelf de Zeepvrije Wasgel van Zwitsal omdat ik een gevoelige huid hebt en deze altijd goed werkt. Maar een alternatieve wasgel kan uiteraard ook. Zorg dat je net gedoucht hebt of met een washandje je goed gewassen hebt onder je oksels.

Stap 2:
Deo crème
Nadat je jezelf hebt gewassen en je oksels weer fris ruiken pak je de Deo crème erbij. Door de handige verpakking krijg je altijd de juiste hoeveelheid crème. Laat dit vervolgens 5-10 minuten intrekken onder je oksels. Omdat ik dit altijd s’ochtends doe ga ik mezelf ondertussen vast opmaken zodat je lekker snel klaar bent.

Stap 3:
Deodorant
Na deze 5-10 minuten zul je zien dat de crème ingetrokken is en dat er alleen nog wat restjes van de crème over zijn. Ik pak hiervoor altijd de andere kant van het washandje om deze te verwijderen. Zorg dat er geen restjes meer over zijn van de crème en spuit vervolgens de deodorant erop. Die deodorant van Rituals is erg fijn. Heeft een heerlijke frisse geur en is ook speciaal ontwikkeld om transpiratie tegen te gaan.

Deze routine gebruik ik iedere dag al zeker twee jaar lang en nog steeds ben ik elke keer weer blij met het resultaat. Natuurlijk kan je op een warme zomerdag transpiratie niet voorkomen maar je kan er wel voor zorgen dat je fris ruikt en dit zal het zeker verminderen.

Heb je wat gehad aan deze tips? Of heb jij zelf een fijne routine? Let me know!

Liefs Eline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.