Travel

London

Travelpost: LONDON

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend een weekendje naar Londen geweest!
Zoals beloofd zal ik jullie laten zien wat ik allemaal heb gedaan en misschien breng ik je zelfs op het idee om zelf ook deze stad te gaan bezoeken. Wij zijn met de trein gegaan (Eurostar) via Brussel. Het hotel waar wij verbleven was het Melville Hotel. Dit hotel lag op zo’n 500 meter van het King’s Cross station waar wij aankwamen. Dit was dus zeker ideaal want we kwamen de trein uit en konden meteen door. Als je met het vliegtuig gaat moet je vaak nog op je bagage wachten en nog met een bus naar je accomodatie. Dat was dus een pluspunt!

Oxford Street

13393399_1088369614571832_1754956878_n
Uiteraard moet je als je naar Londen gaat de Oxford Street bezocht hebben. Deze winkelstraat is bijna twee kilometer lang en heeft alle winkels die je nodig hebt om goed te kunnen shoppen. Denk aan : H&M, Zara, Bershka, New Look, Pull & Bear en nog vele andere winkels. Deze straat is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!.

Victoria’s Secret

Als je in Londen bent mag je deze winkel natuurlijk niet overslaan, The Victoria’s Secret Store. Als VS Fan moest ik hier zeker een kijkje gaan nemen. De winkel ligt in een zij straatje van the Oxford Street dus zorg dat je weet waar je heen moet anders is die lastiger te vinden. Deze prachtige winkel heeft drie verdiepingen met oneindig veel keuze in lingerie, badmode, sportkleding, beauty producten en accessoires. Je wordt extreem vriendelijk geholpen daar. Je maat wordt opgemeten, je wordt naar je paskamer begeleid, ze vragen continu of alles naar wens is en ze geven eerlijk advies. Al snel was ik geslaagd en zeg nou zelf hoe leuk zijn de tasjes alleen al?

Emirates Stadium Tour Arsenal

13384666_1088369601238500_1419162178_n

Als je van voetbal houdt is dit zeker een aanrader! Voor mijn vriend zijn verjaardag gingen we een stadion tour doen door het Emirates Stadion van de Engelse club Arsenal. Bij deze tour kregen we een audio tour (ook gewoon in het Nederlands). Er waren allemaal stops waar we dan weer wat te horen kregen, via een soort ipad zag je tijdens de tour ook interviews of hoogtepunten van de club. Het voordeel aan de audio tour was dat je precies zelf kan kiezen hoelang je ergens blijft en niet met een groep rekening hoeft te houden. Wij vonden bijvoorbeeld het stadion van binnen zo indrukwekkend dat we hier wat langer bleven hangen. Na deze tour kwam je terecht in de Fan Shop van Arsenal en je raadt het al het tenue ging uiteraard mee. Ben je gek op Arsenal of voetbal? Neem hier dan zeker een kijkje!

London Eye and Big Ben

Op onze laatste dag zijn we nog eventjes langs de toeristische attracties van Londen geweest. De Big Ben en London Eye was erg indrukwekkend. Hier was het echt super druk met allemaal toeristen die dit kwamen bewonderen. Aan het water is een lange straat waar van alles te zien en te doen is. Zo heb je veel terrasjes, straat artiesten en attracties zoals de London Dungeon (never dat ik daarin ga). Het was prachtig weer en we hebben genoten van de live muziek en al het entertainment om ons heen.

Die avond zijn we nog lekker uiteten geweest en hebben we nog wat gedronken in een typisch Engelse pub, dit was ook erg leuk om een keer mee te maken. Het personeel in Engeland is het super vriendelijk en ze zijn erg sociaal. Voor een stad als Londen is een weekend lang genoeg. We hebben gezien wat we wilde zien en we hebben erg genoten van onze stedentrip.

Ben jij wel eens in Londen geweest? Wat waren jou hoogtepunten? Let me know!

Liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.