Nails

Kiko Milano Nailpolish

Kiko Milano
Nail Lacquer Pink

Als echte nagellak liefhebber was ik enorm blij met dit nieuwe kleurtje van Kiko Milano. Deze zacht roze kleur is ideaal te combineren en het is een vrolijke kleur voor de zomer.Momenteel met mijn stage draag ik minder nagellak omdat alleen rood en roze is toegestaan, dus deze kleur kwam op het juiste moment binnen.

Ik breng mijn nagellak eigenlijk standaard twee lagen aan, zodat ik zeker weet dat hij goed dekt. Vervolgens breng ik altijd een topcoat aan na het lakken van mijn nagels, dit zorgt er echt voor dat je nagellak langer blijft zitten.

Afgelopen weekend ben ik naar Londen geweest en hier heb ik veel gedaan. Ondanks dat zit mijn nagellak er nog steeds op. Je voorkomt natuurlijk niet dat er wat kleine stukjes bij de rand afgaan maar voor de rest ben ik zeker tevreden over deze nagellak.

Deze nagellak zat ook in het pakketje dat ik van Irene Bienefelt heb ontvangen. Wat ben ik er toch blij mee! Zoals je op mijn instagram pagina al voorbij zag komen zat er ook nog een andere kleur van dezelfde collectie in. Deze kleur is nude en zeker eenvoudig te matchen!

Deze nagellak is verkrijgbaar voor €3,90 in elke Kiko store in Nederland. Ben jij bekend met dit merk of benieuwd naar Kiko? Neem dan snel een kijkje op de website door hier te klikken.

Liefs Eline

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.